Βραδιά ΤΖΟΚΕΡ με έπαθλο 1,8 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων από το σπίτι έως τις 21:30

Print Friendly, PDF & Email

Σε 1,8 εκατ. ευρώ ανέρχεται το μεγάλο έπαθλο που αναμένεται να μοιράσει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ στους νικητές της πρώτης της κατηγορίας. H συμμετοχή στην αποψινή κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, γίνεται διαδικτυακά. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων τρέχει και οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30, από  υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο, μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

 

Με μισό ευρώ κέρδισε 40.356 ευρώ

 

Στην κλήρωση της περασμένης Κυριακής σημειώθηκε νέο τζακ ποτ, καθώς κανένας παίκτης δεν κατάφερε να μαντέψει σωστά τους 5+1 τυχερούς αριθμούς. Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού βρέθηκε ένας νικητής που κέρδισε 40.356 ευρώ. Το τυχερό δελτίο, το οποίο κατατέθηκε μέσω διαδικτύου, περιείχε μία στήλη και κόστισε μόλις 0,50 ευρώ.

 

Πώς θα παίξετε ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου

 

Για να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ online από το σπίτι, θα πρέπει πρώτα κάνετε online εγγραφή και να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας.

Στο tzoker.gr, πατάτε «εγγραφή», συμπληρώνετε το email και τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα και δημιουργείτε λογαριασμό με το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε. Με ανάλογο τρόπο γίνεται η εγγραφή και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, την οποία κατεβάζετε δωρεάν από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android). Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού σας συμπληρώνετε το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε με email αμέσως μόλις το καταθέσετε.

Επιπλέον, μέσω του  tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις διαθέσιμες προσφορές και για τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή