Ζέρβας: “Η Τούμπα έκλεισε τον κύκλο της, ώρα να αποκτήσει άλλη εικόνα”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό, Libero 107,4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρότζεκτ της νέας Τούμπας.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του κ. Ζέρβα:

Για την ημερομηνία γενεθλίων του ΠΑΟΚ: Έχουμε νομίζω καταλήξει ότι η 20η Απριλίου είναι η ημέρα γενεθλίων του ΠΑΟΚ.

Για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ: Οι υποδομές είναι κάτι πολύ σημαντικό για την πορεία ενός σωματείου όπως ο ΠΑΟΚ, αλλά και για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Η Τούμπα έχει κλείσει νομίζω τον κύκλο της, ο πατέρας μου είχε μελετήσει το γήπεδο, σε πολύ μεγάλο βαθμό ότι ο ΠΑΟΚ έχει δύο γήπεδα δείχνει τη νοικοκυροσύνη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και της Θεσσαλονίκης. Είναι νομίζω η ώρα η Τούμπα να αποκτήσει άλλη εικόνα. Δε νομίζω ότι έχει μείνει πίσω αυτή η προσπάθεια. Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι προχωρούν κανονικά τα πάντα για το ειδικό χωρικό σχέδιο, πριν λίγο ολοκληρώθηκε η σχετική κυκλοφοριακή μελέτη στην οποία συναίνεσε και ο Δήμος. Είναι και θέμα του Ιβάν Σαββίδη που θα χρηματοδοτήσει ένα πολύ ακριβό πρότζεκτ. Είναι μία γραφειοκρατική διαδικασία που θέλει τρέξιμο, το ειδικό χωρικό της Έκθεσης Θεσσαλονίκης για παράδειγμα περνάει παρόμοιες διαδικασίες λίγο πιο μπροστά. Ό,τι έρχεται στον Δήμο Θεσσαλονίκης για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ κοιτάμε να το τρέχουμε το συντομότερο δυνατό.

Για όσα περιλαμβάνει το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας: Έχει περιγραφεί το γήπεδο, θα υπάρχουν υπόγεια πάρκινγκ, φυσιοθεραπευτήρια, κοιτώνες για αθλητές. Συγκεκριμένες οι προδιαγραφές στο οικόπεδο που δεν είναι και μικρό. Πολλές μεγάλες ομάδες έχουν αναπλάσει τα γήπεδα τους. Το νέο γήπεδο θα μπορεί να εξυπηρετείται από το μετρό και γενικά θα υπάρξει μία εξαιρετική αναβάθμιση στην περιοχή της Τούμπας. Εμείς εκεί προχωράμε την ανάπλαση στον στάβλο του Παπάφη, εκεί θα γίνει ένα πολιτιστικό κέντρο. Αυτά τα δύο πρότζεκτ θα τρέξουν λίγο πολύ μαζί. Η Τούμπα εκτιμώ ότι σε 3-4 χρόνια θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει την εξέλιξη δύο σπουδαίων έργων.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή