Θύρα 13: «Στο φως όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ, πλήρη διαφάνεια και ενότητα»

Print Friendly, PDF & Email

Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί πως σύντομα θα παρουσιάσει ενέργειες με στόχο τη βοήθεια του Παναθηναϊκού, ενώ ζητά από τους διοικούντες την ΠΑΕ να δώσουν τα όλα τα οικονομικά στοιχεία στη δημοσιότητα για να αναδειχθεί η πραγματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Θύρα 13 ενημερώνει τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πως έχει ήδη δρομολογήσει κινήσεις ώστε να παρουσιάσει ολοκληρωμένες προτάσεις, που θα βοηθήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να ανταπεξέλθει στις πραγματικά δύσκολες ώρες που βιώνει, και που δεν αρμόζουν στο όνομα και την ιστορία του Συλλόγου.

Έχουμε απαιτήσει ρητά και επανειλημμένα από όσους έχουν (κακώς) απομείνει στην ΠΑΕ, να δοθούν στο φως της δημοσιότητας όλα εκείνα τα στοιχεία που θα αναδεικνύουν την πραγματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Σύλλογος από τους άστοχους, ερασιτεχνικούς και αποτυχημένους χειρισμούς των διοικήσεων. Η απόλυτη διαφάνεια και πλήρης ενημέρωση του κόσμου αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις, ώστε να τελεσφορήσουν οι ενέργειες που πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε πως θα κάνουμε για να βοηθήσουμε το Σύλλογο που όλοι μας αγαπάμε.

Κάθε μεμονωμένη ενέργεια, το μόνο που προσφέρει είναι να αποπροσανατολίζει τον κόσμο, και αποσκοπεί μόνο στο προσωπικό όφελος αυτού που την προωθεί. Σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς, που ο κόσμος είναι διατεθειμένος να προσφέρει έστω και το ελάχιστο για να βοηθήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, κάθε ενέργεια πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και να βασίζεται στην πλήρη διαφάνεια, και στην ενότητα-συσπείρωση όλων των εμπλεκομένων.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here