“Καμπάνες” για Παλάσκα: Σωρεία οικονομικών ατασθαλιών τους τελευταίους δύο μήνες

Print Friendly, PDF & Email

Για “σωρεία οικονομικών ατασθαλιών ως προς την διαχείριση του ταμείου κυρίως τους τελευταίους δύο μήνες” κάνει λόγο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ που εξέδωσε το Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και προαναγγέλει “στοιχεία και αποδείξεις” την Παρασκευή.

Πρόκειται για το τελευταίο διάστημα πριν εκπνεύσει η διοίκηση Παλάσκα και θα έχει ενδιαφέρον να δημοσιοποιηθούν τα όποια ευρύματα όπως προαναγγέλεται.

Επίση η ανακοίνωση αναφέρει ότι σωματεία, που αποχώρησαν από την εκλογική ΓΣ και θεωρούνται ότι θα στήριζαν τους υποψήφιους της προηγούμενης διοίκησης (της “διοίκησης Παλάσκα”) έχουν οικονομικές οφειλές προς την Ένωση, κάτι που σημαίνει, εφόσον είναι έτσι, ότι δεν θα μπορούσαν, βάσει όσων είχαν ανακοινωθεί, ότι ενώ δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα ψήφου, δεν ήταν ανάμεσα σε αυτά που αποκλείστηκαν για ευνόητους λόγους.

Αντίθετως, θυμίζουμε ότι ο Παλάσκας με κάποια μέλη της Ε.Ε. της προηγούμενης διοίκησης τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής και λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, απέκλεισε 32 σωματεία, προκειμένου να μπορέσει να επανακλεγεί. Είχει προηγηθεί η αποκλεισμός των αντίπαλων υποψηφίων που κατέπεσε ως παράνομος στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Παλάσκας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στον τόπο τέλεσης της ΓΣ, οι εκλογές έγιναν μέ όλα τα σωματεία που ήθελαν να πάρουν μέρος και εξέλέγη με παρόντα τα περισσότερα σωματεία (άνω του 50%) νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Χρ. Σκάρλο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας.

“Ενημερώνουμε τα Σωματεία του Νομού ότι στο χθεσινό Δ.Σ της Ε.Ε της Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ διαπιστώθηκαν :

Σωρεία οικονομικών ατασθαλιών ως προς την διαχείριση του ταμείου κυρίως τους τελευταίους δύο μήνες.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι αρκετά σωματεία από αυτά που απεχώρησαν από την Γ.Σ οφείλουν χρηματικά ποσά και θα συμμετείχαν κανονικά στη Γ.Σ
Την Παρασκευή θα γίνει νέο Δ.Σ και θα σας έχουμε νεώτερα στοιχεία και αποδείξεις.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή