Νέο μαφιόζικο χτύπημα σε βάρος του διαιτητή Τσαμούρη στον Πειραιά!

Print Friendly, PDF & Email

Νέο χτύπημα κατά της διαιτησίας στο πρόσωπο του διαιτητή Super League, λίγους μήνες μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Αθ. Τζήλος. Ο διαιτητής που ανήκει στηνΕΠΣ Πειραιά δέχθηκε επίθεση το βράδυ του Σαββάτου στον Πειραιά από αγνώστους, οι οποίοι μετά την ενέργεια τους αυτή τράπηκαν σε φυγή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του SDNA ύστερα από αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, ο Έλληνας ρέφερι γύρισε στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με το που πάρκαρε, δύο άτομα περνούσαν με μια μηχανή και, μόλις πήγε να πάρει την τσάντα του, είδε τον έναν από τους δύο να έχει κατέβει και να τον κοιτάζει σε μια μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Στη συνέχεια, ο ίδιος άρχισε να τρέχει, όπως και ο δράστης από πίσω του. Βρίσκοντας αρκετά εμπόδια, τον είδε να του βάζει τρικλοποδιά και να τον ρίχνει στο έδαφος, αρχίζοντας να τον κλωτσά στο κεφάλι. Λίγο μετά, ο άλλος που βρισκόταν στη μηχανή, του φώναξε στα ελληνικά «Φύγε», για να αποχωρήσουν αμφότεροι οι δράστες.

Ο Τσαμούρης ενημέρωσε την ΚΕΔ άμεσα και πήγε στο νοσοκομείο, έχοντας χτυπήματα στα χέρια, καθώς με αυτά αμύνθηκε, για να προστατευτεί από το χτύπημα. Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, επεσήμανε πως οι δράστες φορούσαν κράνη.

Ο εν λόγω διαιτητής έχει, μάλιστα, σήμερα (5/5) αγώνα, όντας τέταρτος διαιτητής στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ, ενώ είχε δεθεί έντονη κριτική από συγκεκριμένα μέσα μετά το μη καταλογίσμο πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ (χέρι Bιερίνια) στον αγώνα με τη Λαμία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή