Πήρε αναβολή η ΑΕΚ, με κόσμο αναμένεται το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Print Friendly, PDF & Email

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης στο πειθαρχικό όργανο της Super League 1, που αφορά την ΑΕΚ για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ με βάση το κατηγορητήριο κινδύνευε με τιμωρία της έδρας από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές. Ωστόσο, τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο αθλητικός δικαστής έκριναν πως δεν μπορούν να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα για τον χώρο τέλεσης των επεισοδίων αν πάρουν στα χέρια τους το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες της Αστυνομίας.

«Δεν προκύπτει με σαφήνεια ο χώρος που έγιναν τα επεισόδια», σχολίασε χαρακτηριστικά ο νομικός εκπρόσωπος της Ενωσης, Αλέξης Αλεξίου. Κατόπιν τούτου δόθηκε αναβολή στην υπόθεση και η ΑΕΚ θα κληθεί εκ νέου την επόμενη εβδομάδα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη όλα δείχνουν πως την 23η αγωνιστική η ΑΕΚ θα παίξει κανονικά με κόσμο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Για να μην συμβεί αυτό θα πρέπει να κληθεί τη Δευτέρα και να βγει η απόφαση τιμωρίας της έδρας της αυθημερόν για να εφαρμοστεί η ποινή στο ντέρμπι της 9ης Φεβρουαρίου, καθώς ο κανονισμός ορίζει ότι οι ποινές ισχύουν πέντε μέρες μετά την επιβολή τους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή