«Παγκόσμιο φαινόμενο ότι με 90% κατοχή μετρήσαμε τρεις κίτρινες και μία κόκκινη»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ιωνικός στο πλαίσιο του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έμεινε ισόπαλος στο 0-0 με την ομάδα του Αμπελακιακού, στο γήπεδο της Νεάπολης, ωστόσο μετά το ματς εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία μέσω ανακοίνωσης, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Αν και δεν μας αρέσει να ασχολούμαστε με τη διαιτησία υπάρχουν στιγμές που κάποια πράγματα δεν μπορούν να μένουν ασχολίαστα. Στο χτεσινό παιχνίδι απέναντι στον Αμπελακιακό δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι -που σαφέστατα αλλοιώνουν το αποτέλεσμα- στερώντας την ευκαιρία από την ομάδα μας να πάρει τη νίκη.

Είναι πραγματικά απίστευτο,για να μην πούμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ πως μία ομάδα με 90 τοις εκατό κατοχή μπάλας να μετράει τρεις κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη . Στις διαμαρτυρίες του Προέδρου μας ο διαιτητής, κος Νικολάου ανέφερε πως τίποτα δεν έγινε με δόλο ζητώντας μάλιστα και συγνώμη αν έκανε λάθος στην κρίση του. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, κάνουμε γνωστό -στα αρμόδια όργανα -ότι ο εν λόγω διαιτητής είναι ανεπιθύμητος για τα παιχνίδια της ομάδας μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here