Ένωση Αστυνομικών: «Δυστυχώς δεν είναι στη Συρία αλλά στο ΣΕΦ»

Print Friendly, PDF & Email

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση για τα νέα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το ΣΕΦ πριν από παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Οι Αστυνομικοί αναφέρουν πως οι συνάδελφοί τους παίζουν κορώνα – γράμματα τη ζωή τους, κάνουν λόγο για πέντε τραυματίες και προειδοποιούν πως θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου που θέτει τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται πως τόσο στον 2ο τελικό της Basket League, όσο και στον 4ο, σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το φαληρικό στάδιο.

Στην ανακοίνωση περιλαμβάνονται και φωτογραφίες από την επίθεση που δέχθηκαν οι αστυνομικοί από βόμβες μολότοφ όπως φαίνεται στο βίντεο:

«Δυστυχώς οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι από τη Συρία αλλά από το Σ.Ε.Φ. Ακόμα μια φορά που έδρασαν οι οργανωμένοι στρατοί των ομάδων εναντίον των συναδέλφων μας. Για να μη μείνει σε κανέναν η απορία, ο αγώνας έγινε κανονικά, αφού η ζωή του αστυνομικού μπροστά στα εκατομμύρια των ομάδων δεν έχει καμία σημασία. (2 τραυματίες της Υ.Α.Τ. και 3 της στατικής δύναμης). Εμείς θα καλέσουμε τα μέλη μας να κινηθούν νομικά, όπως και στο χθεσινό περιστατικό στην Πατησίων, εναντίον τόσο των φυσικών αυτουργών, αλλά και του κάθε φωτεινού παντογνώστη ο οποίος σχεδιάζει, παίζοντας τη ζωή μας κορώνα – γράμματα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή