«Έρχεται την Τρίτη και υπογράφει διετές συμβόλαιο με τον ΟΣΦΠ ο Χάσι»

Print Friendly, PDF & Email

Δεδομένη θεωρούν πλέον και στο Βέλγιο την πρόσληψη του Μπέσνικ Χάσι από τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα «hln» την Τρίτη (6/6) θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Χάσι, σύμφωνα με τους Βέλγους, ήταν στη λίστα του Βαγγέλη Μαρινάκη και για τη Νότιγχαμ την περασμένη σεζόν, όμως τελικά δεν υπήρξε συμφωνία. Τώρα όμως, ο Χάσι φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του προέδρου του Ολυμπιακού για τον πρωταθλητές Ελλάδας.

«Μίλησα με τον πρόεδρο και μου είπε τους δύο λόγους που με θέλει», δήλωσε ο Χάσι την παραμονή του ταξιδιού του για την Ελλάδα, συμπληρώνοντας:

«Πέρυσι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να ξανασυμβεί το ίδιο φέτος. Υπολόγισε λοιπόν την ευρωπαϊκή μου εμπειρία με τη Λέγκια στα προκριματικά και το γεγονός ότι έχω δουλέψει στην Αντερλεχτ που επίσης έχει ευρωπαϊκής φιλοδοξίες. Ο δεύτερος λόγος που προχώρησε η συμφωνία είναι η εμπειρία μου στη διαχείριση της πίεσης. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει κάθε χρονιά το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να παίζει στην Ευρώπη. Στην Αντερλεχτ οι συνθήκες ήταν παρόμοιες. Θα είναι λοιπόν μία όμορφη πρόκληση με τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στα τέλη Ιουλίου».

Οι Βέλγοι αναφέρουν ότι ο Χάσι θα φέρει μαζί του στην Αθήνα τρεις συνεργάτες εκ των οποίων ο Μπαρτ Μέιρτ που είναι αναλυτής βίντεο και βοηθός προπονητή. Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός θα κάνει προετοιμασία στο Βέλγιο από τις 5/7 έως τις 16/7 με τρεις φιλικούς αγώνες.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή