Απειλή διαγραφής από την ΕΠΣ Χανίων σε διαιτητές για την πίτα του Συνδέσμου!

Print Friendly, PDF & Email

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων απειλεί τους Χανιώτες διαιτητές ότι θα διαγραφούν εφόσον παραστούν στην αυριανή (28/2) κοπή πίτας του συνδέσμου τους.

Η Ε.Δ. της τοπικής Ένωσης θέλοντας να δώσει συνέχεια στην κόντρα της με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων και τους Γιαννακάκη (πρόεδρος), Δεδότση (Γ.Γ.), δεν διστάζει να “χρησιμοποιήσει” τους ίδιους τους διαιτητές, απειλώντας τους ευθέως ότι θα τους διαγράψει αν δώσουν το “παρών” στην αυριανή (28/2) κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της Ε.Δ. της ΕΠΣ Χανίων: 

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων ενημερώνει όλους τους εμπλεκόμενους με το χανιώτικο ποδόσφαιρο (παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους), για τα ακόλουθα.

Η FIFA έχει επιβάλλει την εναρμόνιση των καταστατικών της ΕΠΟ αλλά και των ΕΠΣ όλης της Ελλάδας με το ισχύον καταστατικό της και τις σχετικές με τη διαιτησία διατάξεις του, εδώ και αρκετά χρόνια.

Βάσει αυτών των διατάξεων, του άρθρου 12. παρ. 1 του ΚΑΠ 2017-18 και του άρθρου 9 παρ. 2 του Συστήματος Διαιτησίας 2017-18, τα μόνα και αποκλειστικά όργανα διαιτησίας είναι για όλη την Ελλάδα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ και ανά νομό, οι Επιτροπές Διαιτησίας των ΕΠΣ.

Για εν ενεργεία και μη διαιτητές που εγγράφονται ή συμμετέχουν σε μη αναγνωρισμένα όργανα διαιτησίας από την ΕΠΟ, επιβάλλεται η ποινή της άμεσης διαγραφής τους βάση του άρθρου 67 παρ. 3 του Συστήματος Διαιτησίας 2017-18.

Για τους λοιπούς εμπλεκόμενους με το ποδόσφαιρο, η πρόσκληση ή συμμετοχή σε εκδηλώσεις μη αναγνωρισμένων οργάνων διαιτησίας συνιστά μη σεβασμό στα επίσημα αναγνωρισμένα όργανα διαιτησίας, η δε αναγόρευση αυτών σε εκπροσώπους των διαιτητών, συνίσταται δυσφήμιση του αθλήματος.

Η ανακοίνωση του ΣΔΠΧ:

Ο Σ.Δ.Π. Χανίων κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο Κουλουρίδη στην Καλλιθέα Βαμβακοπούλου την Τετάρτη 28-02-2018 και ώρα 20:30 και προσκαλεί τα Μέλη του όπως παρευρεθούν.

Για δηλώσεις συμμετοχής να απευθύνονται στον Πρόεδρο και στον Γενικό Γραμματέα.

ΠΗΓΗ: sdna

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή