Δίκη “Συμμορίας”: Ατάκες “φωτιά” από την πρόεδρο για τους μάρτυρες που απουσίαζαν

Print Friendly, PDF & Email

Ατάκες φωτιά “μοίρασε” ξανά η πρόεδρος της έδρας για τη δίκη των 28 που αφορά τους στημένους αγώνες με αφορμή την απουσία των βασικών μαρτύρων της υπόθεσης.

Οπως και στις 27 Σεπτεμβρίου έτσι και σήμερα (9/10) το “παρών” στη δίκη έδωσε μονοψήφιος αριθμός μαρτύρων, εξέλιξη που εξόργισε την πρόεδρο του δικαστηρίου, Ιωάννα Λάμπρου Βελισσάρη.

Στις 27/9 η πρόεδρος της έδρας είχε πει «η δίκη δεν γίνεται με ραντεβού», όταν ζητήθηκε για τον Χιου Ντάλας ειδική ημερομηνία για να καταθέσει διότι είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.

Εξίσου αιχμηρό ήταν το ύφος της και την δεύτερη ημέρα της δίκης. «Ολοι οι μάρτυρες λένε ανέκδοτα. Δεν ξέρω ποιος κοροϊδεύει ποιον», είπε χαρακτηριστικά στη δικηγόρο του Δημήτρη Μελισσανίδη, Παρασκευή Πολύζου όταν η τελευταία εξήγησε πως ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οταν μάλιστα ο δικηγόρος του Φώτη Κωστούλα, Γιάννης Βοσκόπουλος είπε πως ο πελάτης του βρίσκεται στην Σουηδία, η πρόεδρος του δικαστηρίου τόνισε «Στο σπίτι καλύτερα, να μη κουραζόμαστε κιόλας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή