“Δεν μπορείς να τον ακουμπάς στα Τρίκαλα, να πέφτει στην Ομόνοια και να υπάρχει πέναλτι”

Print Friendly, PDF & Email

Ο κριτής του Master REF, Κώστας Ακρίδας, πραγματικά απόρησε με τις έντονες διαμαρτυρίες του Απόλλωνα Σμύρνης προς τον διαιτητή Κοτσάνη, στην αναμέτρηση με τον Αρη, που βρήκε νικητές τους «κίτρινους» με 1-2, καθώς θεωρεί πως ο διαιτητής από την ΕΠΣ Δράμας δεν υπέπεσε σε κάποιο σοβαρό λάθος.

Αγώνας: Απόλλων Σμύρνης-Αρης 1-2, Διαιτητής: Κοτσάνης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας.

«Πραγματικά απορώ γιατί διαμαρτύρεται ο Απόλλων. Το να δώσει ο διαιτητής ένα φάουλ στον Απόλλωνα και δύο στον Αρη, δεν δικαιολογεί τόσο μεγάλο ντόρο. Κατά τη γνώμη μου ο Απόλλων δεν έχει κανέναν λόγο να διαμαρτύρεται.

Δεν μπορείς να ακουμπάς –αν τον ακουμπάς- τον παίκτη στα Τρίκαλα και ο παίκτης να πέφτει στην Ομόνοια. Δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του 80’, που ο Ακόστα πέφτει στη μονομαχία με τον Δεληζήση.

Στο 45’, όπου ο Απόλλων ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τριάδη, η φάση είναι πολύ δύσκολη για τον βοηθό Κωνστάντιο. Από την κάμερα πιθανολογείται ότι ο παίκτης του Απόλλωνα, Κύργιας, που παίρνει την κεφαλιά αποκομίζει πλεονέκτημα καθώς βρίσκεται σε θέση οφσάιντ και εν συνεχεία ο Τριάδης σκοράρει από κανονική θέση. Πρόκειται πάντως για οριακή φάση, στη μετάδοση δεν υπήρξε γραμμή για να πάρουμε ξεκάθαρη θέση και ο βοηθός έχει ελαφρυντικά αν του ξέφυγε.

Συμπερασματικά πάντως, ο Απόλλων δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο, ίσως μάλιστα είναι και ευνοημένος…».
Βαθμολογία: 8,20

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή