Δημητριάδης: “Να αφήσουμε στην άκρη τους εγωισμούς και τις αντιπαλότητες”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σ. Δημητριάδης
Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης και τα μέλη της ΔΣ της Ενωσης έστειλαν επιστολή προς όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τονίζοντας πως πρέπει να μπουν την άκρη οι εγωισμοί και οι αντιπαλότητες.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου,
στις δύσκολες στιγμές που περνάμε πρέπει όλοι να είμαστε ψύχραιμοι και οπλισμένοι με υπομονή και επιμονή. Μπόρα είναι θα περάσει.

Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το συναίσθημα πάντα υπερτερούσε της λογικής και μέσα από αυτό μάθαμε να ξεπερνάμε τις όποιες αντιξοότητες, πάντα ενωμένοι και πάντα στο τέλος νικητές.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να αλλάξουμε το αύριο, θα το πετύχουμε μόνο μέσα από τα παραδείγματα δύναμης και υπομονής πού θα δώσουμε και όχι απλώς μόνο λέγοντας τη γνώμη μας.

Ξέρουμε όλοι ότι το τέλος μεγάλων κρίσεων είναι αρχή ευκαιριών, ανάπτυξης και εξέλιξης, υιοθετώντας αναγκαστικά νέους τρόπους για τη ζωή μας. Είναι, λοιπόν, μια ευκαιρία, αυτές τις ώρες της απομόνωσης, να αναλογιστούμε τις μέχρι τώρα συμπεριφορές μας, διορθώνοντας τα λάθη μας και επαναλαμβάνοντας τα σωστά. Με ειλικρινή, όμως, αυτογνωσία, να βελτιώσουμε καταστάσεις, τους εαυτούς μας, που λόγω της ταχύτητας και της έλλειψης χρόνου, δεν είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε στην προ κορωνοϊού εποχή.

Να αφήσουμε στην άκρη τους εγωισμούς και τις αντιπαλότητες, και να αναζητήσουμε λύσεις όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνες για όλους.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όσοι το απαρτίζουν είναι σίγουρο ότι θα βγουν πιο δυνατοί, γιατί εκτιμάς κάτι, όταν νομίζεις ότι αρχίζεις να το χάνεις.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή