“Δικαιολογημένη η αγανάκτηση του Δώνη, δεν έσπρωξε τον Κουτσιαύτη, τον ακούμπησε”

Print Friendly, PDF & Email

Μέσω του δικηγόρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αλκηβιάδη Παπαντωνίου απολογήθηκε ο Γιώργος Δώνης στο Πειθαρχικό όργανο της Λίγκας για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου όπως γράφει το φύλλο αγώνα απώθησε τον 4ο διαιτητή Κουτσιαύτη.

«Πάει να διαμαρτυρηθεί στον 4ο διαιτητή. Ο διαιτητής έγραψε ότι έσπρωξε. Δεν τον έσπρωξε, τον ακούμπησε, εσφαλμένα. Ούτε ο ίδιος ο προπονητής θεωρεί ότι πρέπει να συμβαίνει αυτή η συμπεριφορά» τόνισε ο κ. Παπαντωνίου και συμπλήρωσε: «Είναι εσφαλμένη η συμπεριφορά του, ανθρώπινη. Τιμωρήθηκε με αποβολή, με τη μη συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που δεν θα καθίσει στον πάγκο. Τον ακούμπησε στο χέρι πηγαίνοντας να αναφέρει τα διαιτητικά σφάλματα. Αγανάκτησε όταν είδε ότι συνέβαινε κάτι που θα είχε συνέπεια στην ομάδα. Ήταν μια στιγμιαία πράξη, τον ακουμπάει, δεν τον έσπρωξε, δεν είχε δόλο μετακίνησης, να τον ωθήσει να τον απωθήσει, είναι στιγμιαίο. Όλη η άλλη διαμαρτυρία ήταν σε κόσμιο ύφος. Μετά την αποβολή έχουμε μια άμεση συμμόρφωση με την απόφαση του διαιτητή. Δεν έχουμε εξύβριση, ούτε απώθηση».

Ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού ουσιαστικά υποστήριξε πως η αγανάκτηση του προπονητή ήταν δικαιολογημένη, αναφέρθηκε σε διαιτητικά σφάλματα εις βάρος του του “τριφυλλιού” και ζήτησε να τιμωρηθεί ο Δώνης μόνο για ανάρμοστη συμπεριφορά, δηλαδή με μία αγωνιστική, αυτήν με την ΑΕΚ, που ούτως ή άλλως ο έμπειρος τεχνικός δεν θα κάτσει στον πάγκο λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο ματς.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή