ΕΠΣ Καβάλας: Παραγωγική η επίσκεψη στην ΕΠΟ και στον Βαγγέλη Γραμμένο

Print Friendly, PDF & Email

Άκρως παραγωγικό ήταν το ταξίδι της αντιπροσωπείας της ΕΠΣ Καβάλας στα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα την Δευτέρα! Ο πρόεδρος της Ένωσης Μιχάλης Παπαδόπουλος, μαζί με τα μέλη του ΔΣ Γιώργο Σουφλέρη (υπεύθυνο για τους προπονητές) και Τάσο Στεφανίδη (ταμία) είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν υπηρεσιακούς παράγοντες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, να ενημερώσουν για τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της ΕΠΣΚ αλλά και να ενημερωθούν για πολλά άλλα, όπως επίσης και να προωθήσουν θέματα που αφορούν την τοπική ποδοσφαιρική Ένωση!

Ο Έλεγχος στα οικονομικά

Εκτός των άλλων είχαν και την ευκαιρία να συναντηθούν και με το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, τον οποίο όπως είναι γνωστό στήριξαν στις τελευταίες εκλογές παρά τις έντονες πιέσεις που δέχτηκαν για να υποστηρίξουν τον έτερο υποψήφιο Γιώργο Καλαντζή! Με τον κ. Γραμμένο έγινε εκτενή κουβέντα γύρω από το νούμερο ένα ζήτημα που απασχολεί την ΕΠΣΚ και δεν είναι άλλο από το οικονομικό, με άξονα τα πολλά ερωτηματικά που υπάρχουν για την διαχείριση στο ταμείο της από την προηγούμενη διοίκηση! Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι το αίτημα της ΕΠΣΚ προς την ΕΠΟ για αποστολή ορκωτών λογιστών για τον έλεγχο των οικονομικών της Ένωσης, δεν έγινε δεκτό με το αιτιολογικό ότι μόλις πριν από ένα χρόνο είχαν έρθει ορκωτοί λογιστές στην Καβάλα, αλλά όπως είναι γνωστό είχαν φύγει άπραγοι μιας και δεν είχαν στοιχεία για αν ελέγξουν…!!! Γι’ αυτό το λόγο και η ΕΠΣΚ έχει ορίσει οικονομολόγους από την Καβάλα για να βγάλουν πόρισμα για την πραγματική κατάσταση στην Ένωση.

Το Ενωσιακό γήπεδο

Απ’ εκεί και πέρα συζητήθηκε εκτενώς και το θέμα του Ενωσιακού γηπέδου των Αμισιανών, το οποίο μπορεί η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΣΚ να… επέστρεψε στην ΕΠΟ, μέσω μιας απλής επιστολής, αλλά νομικά συνεχίζει να ανήκει στην Ένωση της Καβάλας που το παρέλαβε με σχετικό πρωτόκολλο, το οποίο φυσικά δεν μπορεί να ανατραπεί με μια απλή επιστολή «επιστροφής»! Αυτό που αποφασίστηκε είναι να σταλεί στην ΕΠΟ ένας φάκελος με όλα τα στοιχεία που αφορούν το ζήτημα, συμπεριλαμβανομένων και των σχετικών ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ, με φωτογραφικό υλικό και απ’ εκεί και πέρα θα συνεχιστούν οι επαφές με την Ομοσπονδία. Αυτό που θέλουν στην ΕΠΣΚ είναι να μην αφεθεί άλλο το Ενωσιακό στη μοίρα του! Αν μπορεί να λειτουργήσει καλώς, αν όμως όχι, τουλάχιστον θα πρέπει να περιφρουρηθεί και να προστατευτεί ότι έχει κατασκευαστεί με πολύ χρήμα και κόπο όλα αυτά τα χρόνια!

Απαντήσεις από τη Νομική Υπηρεσία

Σε ότι αφορά το ζήτημα της υποχρεωτικής κατοχής διπλώματος UEFA από τους προπονητές της Β’ κατηγορίας, που περιγράφεται στον προκήρυξη του πρωταθλήματος και το οποίο είναι πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ζητήθηκε η συνδρομή της Νομικής υπηρεσίας της Ομοσπονδίας. Το θέμα αναμένεται να καλυφθεί με σχετικό της έγγραφο που στην ουσία αναμένεται να δώσει μια παράταση ενός έτους σε ότι αφορά την υποχρεωτικότητα της απόκτησης του σχετικού διπλώματος. Η Νομική υπηρεσία της ΕΠΟ αναμένεται επίσης να γνωμοδοτήσει (κατά πάσα πιθανότητα θετικά) και στο αίτημα να υπάρξει και β’ φάση στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, προκειμένου να μεγαλώσει η διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου!

Πηγή: kavalapost.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή