ΕΠΣ Λάρισας: Οι αντιδράσεις των δύο πλευρών μετά την απόφαση του Διαιτητικού

Print Friendly, PDF & Email

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου προκάλεσε θετικές αντιδράσεις στις δύο παρατάξεις που διεκδικούν την διοίκηση της ΕΠΣ Λάρισας, αλλά ερμηνεύτηκε διαφορετικά ως προς τη σκοπιμότητά της (της προσφυγής).

Ο μέχρι την ανακοίνωση της απόφασης πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Ζ. Γρηγορίου δήλωσε στο Soccerplus: «Αποδείχθηκε ποιος επιθυμεί την αναταραχή στην ΕΠΣ Λάρισας και επιθυμεί να λύνει όλα τα θέματα μέσω των δικαστηρίων, θέλοντας να οδηγήσει την Ένωση σε ακυβερνησία και να ταλαιπωρήσει τα σωματεία εν μέσω καλοκαιριού. Δεν θα μείνω άπραγος. Θα προστατεύσω τα συμφέροντα της Ένωσης και των σωματείων. Αυτοί που έκαναν προσφυγή επιθυμούσαν την παράταση των εκλογών (σ.σ. είχαν προσδιοριστεί για τις 13/6) γιατί διέβλεπαν την ήττα τους».

Από την πλευρά της «παράταξης Μπουχλαριώτη» ειπώθηκαν προς το Soccerplus τα εξής: «Αυτό που μας ενδιέφερε είναι να νομιμοποιηθούν οι εκλογές και να είναι αδιάβλητες. Γι’ ατό προσφύγαμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο αλλά και επειδή είχαμε βάσιμες υποψίες ότι επρόκειτο να γίνει προσφυγή της άλλης πλευράς στα πολιτικά δικαστήρια. Συνεπώς είμαστε ικανοποιημένοι από την απόφαση».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή