Η ΕΠΣ Ηλείας ζητάει να εξεταστεί αίτημά της για έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή της στην ΕΠΟ, η ΕΠΣ Ηλείας ζητάει να εξεταστεί αίτημά της για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση λόγω των αλλεπάλληλων κρουσμάτων κορονοϊού που έχουν πλήξει το νομό.

Αναλυτικά η επιστολή:

Κύριε Πρόεδρε,
Σας μεταφέρω τον έντονο προβληματισμό και την αγωνία τόσο εμένα προσωπικά όσο και των υπολοίπων μελών της Ε.Ε./ΕΠΣΗ για την βιωσιμότητα της ΕΠΣΗ και των σωματείων μελών μας, ιδιαίτερα της Γ Εθνικής κατηγορίας, μετά από τα αλλεπάλληλα κρούσματα κορονοϊου στον νομό μας που μας κατατάσσουν δυστυχώς στην πρώτη θέση πανελληνίως.
Παρακαλούμε λοιπόν όπως στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε./ΕΠΟ συζητηθεί το αίτημά μας για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση της ΕΠΣΗ, συνεχίζοντας την παράδοση του συμβουλίου σας να είναι κοντά στις πληττόμενες Ενώσεις.
Επίσης παρακαλούμε όπως συζητηθεί η δυνατότητα καταβολής κατά προτεραιότητα του υπολοίπου της έκτακτης οικονομικής επιχορήγησης περιόδου 2018-2019 των σωματείων Γ Εθνικής της Ένωσής μας.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι προ τεσσάρων (4) μηνών περίπου το Ενωσιακό Γήπεδο υπέστη ζημιές 5.000 ευρώ περίπου χτυπημένο από ακραία καιρικά φαινόμενα (καταστροφή πάγκων και ζημιά στους πυλώνες φωτισμού του αγωνιστικού χώρου).
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε ότι θα πράξετε τα δέοντα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για την Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

΄Αρης Κουλούρης Ηλίας Παρασκευόπουλος

Παράλληλα η ΕΠΣ Ηλείας ανακοίνωσε ότι αναβάλλει και την ετήσια τακτική γενική συνέλευση
Με την υπ. αρ. 40/11-03-2020 απόφαση της η Ε.Ε./ ΕΠΣΗ, σύμφωνα με το υπ. αρ. πρωτ. 8678/09-03-2020 εγγράφου ΕΠΟ σε συνδυασμό με την ΚΥΑ με αριθμό Δ1α/Γ.Π.οικ.15954/08-03-2020 (ΦΕΚ Β 726/08-03-2020) αναβάλλει την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της που ήταν προγραμματισμένη για τις 16/03/2020.
Η ημερομηνία πραγματοποίησης της θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο τύπου.

Ο Γεν. Γραμματέας

Ηλίας Παρασκευόπουλος

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή