Η συναίνεση απέτυχε, οι “συνεχιστές” πήραν τη διοίκηση, η Δικαιοσύνη θα έχει το λόγο

Print Friendly, PDF & Email

Η πρόταση της παράταξης του Τ. Βασιλόπουλου, ο οποίος πήρε τις περισσότρες ψήφους στις εκλογές, ώστε κατά τη συγκρότηση του ΔΣ της ΕΠΣ Μεσσηνίας, να εκλεγεί πρόεδρος, δεν έγινες δεκτή από την προερχόμενη από την πρώην “παράταξη Σταθόπουλου” πλειοψηφία (6-5). Πρόεδρος εξελέγη ο Βασίλης Σπηλιώτης, Α’ Αντιπρόεδρος ο Αγγελος Γεωργόπουλος, Β’ Αντιπρόεδρος ο Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, Γ’ Αντιπρόεδρος ο Κώστας Μπούνας, Γενικός Γραμματέας ο Νίκος Ρούτσης και Ταμίας ο Παναγιώτης Καλκαβούρας και μέλη οι Τάκης Βασιλόπουλος, Σάκης Γεωργιόπουυμβουλος, Τάκης Νινιός, Γιώργος Χουλιάρας, Βασίλης Φωτεινάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Σπηλιώτης, Γεωργόπουλος, Αλεξανδρόπουλος και Ρούτσης ήταν και στο απερχόμενο συμβούλιο υπό τον Άρη Σταθόπουλου, ενώ οι άλλοι επτά είναι νέα πρόσωπα στα διοικητικά της Ενωσης.

Υπό αυτήν την έννοια οι καίριες θέσεις στο ΔΣ της ΕΠΣ Μεσσηνίας πήγαν σε πρόσωπα που είναι “συνεχιστές” της προηγούμενης κατάστασης που υπήρχε στην ΕΠΣ Μεσσηνίας και η οποία τελούσε υπό τον Άρη Σταθόπουλο, ο οποίος αντιμετωπίζει απ΄οτην ποινική δικαιοσύνη κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τη δράση του στο ποδόσφαιρο, ενώ του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος τη απαγόρευσης ενασχόλησης με το άθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus έχει αποφασίσει να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας την ακύρωση της εκλογής τουλάχιστον ενός εκλεγέντος στο ΔΣ στο πρόσωπο του οποίου συντρέχει κώλυμα βάσει νόμου.

Ο ίδιος ο Βασιλόπουλος σε δελτίο Τύπου που εςξέδωσε αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

“Στην συνεδρίαση του Νεοεκλεγμένου Συμβουλίου της ΕΠΣ Μεσσηνίας την 5 Μαρτίου, προσπαθήσαμε να υπάρξει Ενωτικό Προεδρείο στην Ένωσή μας, προτείνοντας τον κ. Βασιλόπουλο ως Πρόεδρο, πρόταση που απηχεί το 55% της επιλογής του εκλογικού σώματος, η οποία απορρίφθηκε.

Προτείναμε την εκλογή του κ. Νινιού στη θέση του Γ. Γραμματέα η οποία και αυτή απορρίφθηκε. Κατόπιν, αυτών διαπιστώσαμε ότι οι εκλεγμένοι των 20 δεν είχαν καμία πρόθεση συνεργασίας και έτσι καταψηφίσαμε όλες τις προτάσεις διάρθρωσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των Επιτροπών.

Βασική μας αρχή είναι η διαφάνεια και όλα στο φώς. Φέραμε ως πρόταση ημερήσιας διάταξης για το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, με την μορφή του έκτακτου τα παρακάτω θέματα:
1. Οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος της τελευταίας 6ετίας από Ορκωτούς Λογιστές.
2. Να ζητηθεί από την Ε.Π.Ο. η οικονομική υποχρέωση της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας προς την Ε.Π.Ο.
3. Να υπάρξει αναλυτική κατάσταση εξόδων της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας κατά κωδικό. (Ισοζυγίου Εσόδων εξόδων)
4. Να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση τυχών χρέους της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας προς τρίτους, καθώς Ι.Κ.Α., Εφορία, Δ.Ε.Η., κ.λ.π.
5. Να υπάρξει ενημέρωση για τυχών διαφυγόντα έσοδα της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, ποσοστά Διαιτησίας, Κυλικείο (οι λόγοι που έκλεισε), πρόστιμα κ.λ.π.

Ο κ. Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας και τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου, επιφυλάχτηκαν να απαντήσουν, εξαναγκάζοντάς μας να κάνουμε χρήση το άρθρο 33 παρ 2 του Καταστατικού για τη σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου. Τα συμπεράσματα δικά σας.”

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή