Παναθηναϊκός: Τα παράτησε και ο Θεοδωρόπουλος πριν καν αρχίσει

Print Friendly, PDF & Email

Με επίσημη δήλωσή του, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ενημερώνει πως αποσύρει την προσπάθειά του για εύρεση οικονομικής λύσης στον Παναθηναϊκό.

Ο γνωστός επιχειρηματίας στο σχέδιο που είχε εκπονήσει για την εξεύρεση λύσης περίμενε να μπουν μπροστά παλαίμαχοι και κόσμος, και αυτός να παίξει τον ρόλο του εγγυητή. Ωστόσο μετά τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα (11/12) με παλιές δόξες τις ομάδας δόθηκαν εντελώς διαφορετικές εντυπώσεις.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος εκτιμάει ότι καλλιεργήθηκαν πολύ μεγάλες προσδοκίες προς το πρόσωπό του, στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί και πριν καλά καλά ξεκινήσει το πλάνο σωτηρίας αποφάσισε να αποσυρθεί.

Αυτό εν ολίγοις σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκ νέου στο σημείο μηδέν.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή