Θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του στη Λάρισα ο διεθνής διαιτητής Τζήλος! – Φωτογραφίες + Ανακοινώσεις

Print Friendly, PDF & Email

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο διεθνής διαιτητής, Θανάσης Τζήλος, τη Τρίτη (19/12) λίγο μετά τις 09:00 στη Λάρισα, έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο διαιτητής της Super League, ξυλοκοπήθηκε έξω το σπίτι του από τέσσερα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Η αστυνομία έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες έρευνας για τον εντοπισμό της ταυτότητας των δραστών.

Σημειώνεται πως ο Λαρισαίος διαιτητής μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με ΕΚΑΒ το οποίο ειδοποίησε γειτόνισσα και νοσηλεύεται εκεί.

Οπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Τζήλος επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από το αρτοποιείο, όπου πήγε να ψωνίσει, όμως οι δράστες έσπασαν το τζάμι, τον έβγαλαν έξω και τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στοχευμένα στο γόνατο με απώτερο στόχο προφανώς να προκαλέσουν ζημιά στην διαιτητική του καριέρα.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο παιχνίδι που σφύριξε ο Τζήλος ήταν το Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-1 στα Πηγάδια για την 13η αγωνιστική της Super League, ενώ δεν είχε οριστεί στην προηγούμενη αγωνιστική.

Ανακοίνωση για το θλιβερό περιστατικό εξέδωσε και η ΕΠΣ Λάρισας:

«Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του «εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ.Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».

Σοκαριστικές εικόνες

Η ιστοσελίδα onlarissa φέρνει στη δημοσιότητα σοκαριστικές φωτογραφίες από τον τόπο της επίθεσης όπου φαίνεται το σπασμένο τζάμι στο αυτοκίνητο του Τζήλου καθώς και αίματα στον δρόμο, όπου δέχθηκε την επίθεση ο διεθνής διαιτητής.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσαν μεταξύ άλλων η ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, ο Αρης και η ΑΕΛ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή