Ιστοσελίδα της Ρόδου απαντά στον Παναιγιάλειο για τους ομίλους της Γ’ Εθνικής

Print Friendly, PDF & Email

Την Πέμπτη (06/09) θα συζητηθεί στην ΕΠΟ για 3η φορά ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα, έχει προκύψει θέμα με τις ομάδες της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, με τον Παναιγιάλειο να εκφράζει τα παράπονά του στην Ομοσπονδία για το ενδεχόμενο οι ομάδες από τα Δωδεκάνησα να είναι σε όμιλο με ομάδες από την Αχαΐα και την Ηλεία.

Η απάντηση από την άλλη πλευρά ήρθε από την ιστοσελίδα xxsports, η οποία φαίνεται να παρουσιάζει τις θέσεις που υπάρχουν στη Ρόδο, μέσω του παρακάτω δημοσιεύματος:

Επιστολές και δημοσιεύματα που υποτιμούν την νοημοσύνη μας!

Έκπληξη και αγανάκτηση προκαλούν τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα και επιστολές διαμαρτυρίας από ομάδες του εθνικού πρωταθλήματος της Γ Εθνικής για την συμμετοχή τους σε όμιλο με τις αντίστοιχες της Δωδεκανήσου.

Στόχος αυτών των δημοσιευμάτων είναι η παραπλάνηση και η καθοδήγηση στον καταρτισμό των ομίλων . Αν μη τι άλλο η επιστολή του Παναιγιάλειου που δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες, προσπαθεί να μειώσει την νοημοσύνη μας, ενώ ουσιαστικά προσβάλει αισθητά τους εκπροσώπους μας στην Γ Εθνική και τους παράγοντες τους. Σας αναφέρουμε ενδεικτικά ότι μια αποστολή ομάδας προς τα Δωδεκάνησα έχει δυνατότητα επιλογής με πλοίο ή αεροπλάνο . Η πρώτη έχει κόστος 3.000,00 € ενώ η δεύτερη περίπου 3.800,00 € .

Τα ποσά που αναφέρει η επιστολή του σωματείου Γ.Σ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα καθώς αν ίσχυαν για  ομάδες της Δωδεκανήσου που συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια στο ΕΘΝΙΚΟ πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και που σε κάθε περίοδο κάνουν πάνω από 10 ταξίδια, θα είχαν αφανιστεί . Επίσης αναφέρουμε ότι την περασμένη περίοδο στον όμιλο με τις ομάδες της Δωδεκανήσου συμμετείχαν και τρεις ομάδες από την Κορινθία Πελοποννήσου, οι οποίες ανταπεξήλθαν σε όλα τα ταξίδια, δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα.

Υ.Γ Ο Πρόεδρος του Παναιγιάλειου που υπογράφει την επιστολή καλό θα ήταν να φρεσκάρει την μνήμη του, καθώς σαν μέλος της επιτροπής της Γ Εθνικής με την προηγούμενη διοίκηση είχε ορίσει ομάδες τοπικού της Δωδεκανήσου στα μπαράζ ανόδου να αντιμετωπίζουν ομάδες της Κορινθίας.

Υ.Γ 2 Αν σαν ομάδες της Γ Εθνικής δεν μπορείτε να καλύψετε οικονομικά τρία ταξίδια, τότε καλύτερα να παραμείνετε στα τοπικά σας πρωταθλήματα.

Υ.Γ 3 Πέραν της Κορινθίας, ομάδες από την Αργολίδα την προηγούμενη σεζόν συμμετείχαν σε όμιλο με τις Κυκλάδες και την Μυτιλήνη

Υ.Γ 4 Τα ταξιδάκια με πούλμαν των 300 ευρών τελείωσαν. Αν δεν μπορείτε, καθίστε σπίτι σας. Όπως είπα και στο προηγούμενο άρθρο. Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή