Κάναντι: «2-3 κρίσιμες αποφάσεις του διαιτητή μας κόστισαν την ήττα»

Print Friendly, PDF & Email

Παράπονα για τη διαιτησία του Παπαπέτρου εξέφρασε ο Νταμίρ Κάναντι αμέσως μετά την πρώτη ήττα του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα, με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο τεχνικός των Περιστεριωτών:

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι η καλή απόδοση της ομάδας μου. Νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά και σταθήκαμε πολύ καλά. Κι ο ΠΑΟΚ, βέβαια, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Νομίζω ήμασταν πάντοτε παρόντες στο παιχνίδι και 2-3 κρίσιμες αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν τον αγώνα. Η ήττα ήρθε από αυτές τις αποφάσεις».

Πιο συγκρατημένος στη συνέντευξη Τύπου

Στη συνέντευξη Τύπου πάντως, ο Αυστριακός τεχνικός ήταν πιο συγκρατημένος για τη διαιτησία, τονίζοντας για την επίμαχη φάση του πέναλτι ότι ήταν «50-50»:

«Στη φάση με το οφσάιντ ο ρέφερι πήρε λάθος απόφαση, ενώ όσον αφορά το πέναλτι, εγώ όπως το είδα, είναι 50-50. Ήταν κρίσιμο όσον αφορά το σημείο που επιτεύχθηκε βέβαια.

Στο δεύτερο αμυνθήκαμε αρκετά καλά, δυστυχώς όμως δεχτήκαμε το γκολ. Η ομάδα προσπάθησε αρκετά για να πετύχει νέο τέρμα και για τον λόγο αυτό θέλω να συγχαρώ τους συγχαρώ όλους για την απόδοση τους. Είχαμε και 4-5 σημαντικές απουσίες σήμερα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή