Κατατέθηκε η υποψηφιότητα Σκάρλου, για γραφικότητες κατηγορείται ο Παλάσκας

Print Friendly, PDF & Email

Την Κυριακή (27/1) ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Καρδίτσας η διαδικασία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες εκλογές της Ενωσης στις 2 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα κατατέθηκε το σύνολο των υποψηφιοτήτων μεταξύ των οποίων και αυτή του υποψήφιου προέδρου Χρήστου Σκάρλου, που είναι επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Για Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Καρδίτσας».

Είναι φανερό ότι όλο το παιχνίδι όσον αφορά στις υποψηφιότητες θα παιχθεί μέσα στην εβδομάδα, μάλλον Τρίτη ή Τετάρτη όταν η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας θα κληθεί να ανακηρύξει τις υποψηφιότητες.

Ηδη όπως γράψαμε από το Σάββατο (26/1) πριν κατατεθούν οι υποψηφιότητες και αξιολογηθούν τα έγγραφα ο απερχόμενος πρόεδρος θέλησε να δημιουργήσει τετελεσμένα και να γνωστοποιήσει ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα του αντιπάλου του Χρήστου Σκάρλου.

Σήμερα κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες και η παράταξη «Συμμαχία Για Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Καρδίτσας» εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του απερχόμενου προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλη Παλάσκα, τον οποίο προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του λόγω της ανακοίνωσης που έβγαλε και των μεθόδων που μετέρχεται για να εμποδίσει την υποψηφιότητα του αντιπάλου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ρεσιτάλ αήθους και χαμερπούς προσωπικής συμπεριφοράς του “απερχόμενου” Μανώλη Παλάσκα κατά του Χρήστου Σκάρλου με σωρεία ποινικών αδικημάτων είναι το κύκνειο άσμα μιας αποδοκιμαστέας και ζημιογόνου για το Ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο, συμπεριφορά.
Η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν πείθει κανένα, αντίθετα δημιουργεί μόνο εκκρεμότητες στην Εισαγγελία Καρδίτσας. Το παραλήρημα μεγαλείου του ευνουχισμένου και απομονωμένου ξεπεσμένου Βασιλιά αποτελεί πλέον μια διασκεδαστική γραφικότητα.

Τα αποδεικτικά- δημόσια-έγγραφα που αποδεικνύουν το ψεύδος και την ασυδοσία του Παλάσκα θα οδηγήσουν στο εδώλιο των ποινικών αιθουσών όποιων παρανομήσουν.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή