Μεγάλες παρουσίες στην έκθεση φωτογραφίας για τα 92 χρόνια του Εθνικού Αστέρα

Print Friendly, PDF & Email

Ο Εθνικός Αστέρας, μπορεί να αγωνίζεται σήμερα στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας, ωστόσο η ιστορία που έγραψε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παραμένει μοναδική και αξεπέραστη.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν το βράδυ του Σαββάτου 30 Μαρτίου ,οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Αστέρα Καισαριανής,στο Δημαρχείο της πόλης, ήταν έκδηλο ότι το ποδόσφαιρο παραμένει ένα σημαντικό κομμάτι στην ιστορία της προσφυγικής πόλης και συνεχίζει να ενώνει καρδιές, ελπίδες κι όνειρα.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών δεκάδες ποδοσφαιριστές, αθλητικοί και δημοτικοί παράγοντες. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη καθώς ο λόγος περνούσε από τον ένα βετεράνο στον άλλο και όλοι τους είχαν τόσα πολλά να θυμηθούν για την πόλη που τους μεγάλωσε με στοργή κι αγάπη και για την ομάδα που τους ανέδειξε.

Επιπλέον στο υπέροχο φωτογραφικό υλικό της έκθεσης, που θα λειτουργεί στην αίθουσα του δήμου Καισαριανής έως την Παρασκευή 12 Απριλίου, ήταν αποτυπωμένα τα κατορθώματα του ποδοσφαίρου της Καισαριανής και των άξιων εκπροσώπων του που φόρεσαν τη φανέλα όχι μόνο των τοπικών συλλόγων, αλλά κορυφαίων ελληνικών ομάδων και φυσικά της εθνικής ομάδας με επικεφαλής τον πρωταθλητή Ευρώπης Στέλιο Γιαννακόπουλο,τον Τάκη Ελευθεριαδη, τον αείμνηστο Μιχάλη Κρητικόπουλο και τον εμβληματικό αρχηγό Μπαμπη Μαστρογιαννη.

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση συμπλήρωναν εύκολα δυο τρεις ενδεκάδες: Στέλιος Γιαννακόπουλος, Αλέκος Γιαννακόπουλος, Νίκος Γκαβασιάδης, Βίκτωρας Θεοφιλόπουλος, Δημήτρης Ελευθεριάδης, Σταμάτης Βουρδαμής, Γιάννης Γεωργάρας, Μπάμπης Μαστρογιάννης, Νίκος Μάλλιαρης, Γιάννης Ζέρβας, Στέλιος Ρασιδάκης, Ακης Λυκούδης, Στέφανος Πούλιος, Λάζαρος Καρκασιάδης, Μπαρμπαλιάς, Βασίλης Εξαρχος, Θεόδωρος Θεοδωράκης, Διονύσης Μούζης, Γιώργος Ιωαννίδης, Μανώλης Βαρδάκης, Γιώργος Ορφανίδης, Χάρης Καλιάς, Γιάννης Παυλίδης, Γιάννης Μπουγος, Ελπιδοφορος Πουλιος, Μπουγιουκας Παντελης αλλά και ο Θεόδωρος Κυριακού του Ηλυσιακού και ο Αντώνης Γλύκας του Ολυμπιακού.

Από τους παράγοντες παρόντες ήταν οι Γιώργος Κοκολας ,Χρηστος Ανδριωτης, Δημήτρης Βιστάκης, Παναγιώτης Ζέρβας, Σταμάτης Βακιρτζής, Ηλίας Σαλευρής, Ηλίας Χατζηλιάς,Μιχαηλιδης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή