Διαψεύδει η ΕΠΟ αυστραλιανό δημοσίευμα περί πρότασης στον Ποστέκογλου

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sydney Morning Herald», ο Αγγελος Ποστέκογλου φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Μάλιστα οι Αυστραλοί υποστηρίζουν πως ο Ελληνας ομογενής εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική μας δηλώνοντας την παραίτησή του στην νυν ομάδα του, την ιαπωνική Γιοκοχάμα Μαρίνος.

Υπενθυμίζεται πως ο Ποστέκογλου στο παρελθόν έχει δουλέψει ως ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αυστραλίας.

«Το όνομα του Ποστέκογλου βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για την επόμενη μέρα στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Ο Ποστέκογλου, αν σκεφτεί ν’ αποχωρήσει από τη Γιοκοχάμα, θα το κάνει μετά τον Δεκέμβριο, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ιαπωνία» αναφέρει χαρακτηριστικά το αυστραλιανό δημοσίευμα και έρχεται ως συνέχεια της συζήτησης που άνοιξε για τον Μίχαελ Σκίμπε και την εθνική Ελλάδος, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης αναρτώντας αιχμηρό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μετά την οδυνηρή ήττα της «γαλανόλευκης» στη Φινλανδία.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διαψεύδεται ότι υπάρχει πρόταση στον Αγγελο Ποστέκογλου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή