Ο χορός των βαμπίρ

Print Friendly, PDF & Email

Είδα ένα όνειρο: Mόλις ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση, έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου σχηματίστηκε ένα πηγαδάκι αποτελούμενο από συντελεστές της δίκης. Από πρόσωπα που σφράγισαν την πορεία του αθλήματος τις δύο τελευταίες δεκαετίες.

Η τροπή της δίκης δεν τους είχε αφήσει ικανοποιημένους. Συγκεκριμένα, η διατήρηση της εντολής για παράσταση πολιτικής αγωγής και η αποδοχή αυτής από το δικαστήριο είχε φέρει ορισμένους, που περίμεναν διαφορετική εξέλιξη, στα όρια νευρικού κλονισμού.

Δύο, όμως, ήταν αυτοί που πρωτοστάτησαν στις διαμαρτυρίες. Ο πρώτος είναι ένας Δεινόσαυρος, που θέλει να μολύνει την παράταξη κάνοντας μετάγγιση «μολυσμένου αίματος», προκειμένου να φτιάξει τη δική του αυλή, σε μια εποχή που τον έχει ξεπεράσει.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Δεινόσαυρος σήκωσε το λάβαρο των «150.000 λόγων» και κάλεσε τους υπόλοιπους σε αντάρτικο. «Εμείς τον ανεβάσαμε, εμείς θα τον ρίξουμε» ακούστηκε να λέει, προφανώς για το νέο πρόεδρο, και πρότεινε το σχηματισμό «νέας ομάδας» με σήμα τον «Τραμπάκουλα».

Ο δεύτερος έρχεται επίσης από το μακρινό παρελθόν και είναι ίσως ο βασικός πρωταγωνιστής της υπόθεσης. Αυτός διατεινόταν ότι ξεγελάστηκε από το νέο πρόεδρο και ότι θα φτάσει μέχρι τη… Ρωσία για να κάνει τα παράπονά του. Μάλιστα, σε μια στιγμή οίστρου που θύμιζε τις παλιές κακές εποχές φέρεται να είπε πετώντας το γάντι στους συνομιλητές του: «Βάζω δέκα ΠΑΕ, βάλτε 18 Ενώσεις και πάμε να κάνουμε ΓΣ»!

Οι φωνές του με ξύπνησαν …

ΥΓ. Είναι δικαιολογημένα τα παράπονα που γίνονται από ΠΑΕ για έναν διευθυντή τμήματος του πάρκου;

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή