“Συμβουλεύουμε τον Παλάσκα να σταματήσει τις παρανομίες. Το παραμύθι τελείωσε”

Print Friendly, PDF & Email

Παρά το “χαστούκι” του Διαιτητικού Δικαστηρίου, που έκανε δεκτούς τους υποψήφιους που ο Παλάσκας, επιχείρησε παράνομα να αποκλείσει, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, συνεχίζει τις “παράνομες ενέργειες” σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο υποψήφιος πρόεδρος Χρήστος Σκάρλος, ανακοινώνοντας στην ιστοσελίδα της Ένωσης ότι “εντός ολίγου θα αναρτηθούν τα Σωματεία τα οποία έχουν δικαίωμα ψήφου και λόγου, σύμφωνα με το Καταστατικό”!!!

Όπως σχολιάζουν πηγές προσκείμενες στη “Συμμαχία για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Καρδίτσας” αφού ο Παλάσκας απέτυχε να αποκλείσει τους αντίπαλους υποψηφίους, τώρα θα επιχειρήσει να αποκλείσει τα αντίπαλα σωματεία.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Σκάρλου: 

«Μετά από το στραπάτσο που έπαθε, ο μόνιμα παραβάτης Μανώλης Παλάσκας, από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ το οποίο επικύρωσε τις εννιά υποψηφιότητες της παράταξής μας, που ο ίδιος είχε ακυρώσει, προέβη μόλις προ ολίγου σε νέο ατόπημα, προφανώς, ακούγοντας και πάλι αυτή τη φορά την εισήγηση του Νομικού Συμβουλίου Γεώργιου Καψιώτη όπως και στον αποκλεισμό των μελών:

Κανένα δικαίωμα δεν έχει ούτε ο κ. Παλάσκας, ούτε το διοικητικό συμβούλιο ν’ ανακοινώσουν ποια σωματεία στερούνται ψήφου ή λόγου.

Αυτό είναι έργο της Γενικής Συνέλευσης….

Τον συμβουλεύουμε να σταματήσει πια τις παρανομίες και αυτός και ο δικηγόρος του που μόνιμα μηχανεύονται εκνομμες ενέργειες.
Το παραμύθι τελείωσε….
Τα ψέματα τελείωσαν…
Ας βάλουν μυαλό από το χαστούκι του Διαιτητικού Δικαστηρίου, μην επακολουθήσουν και άλλα…»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΑΡΛΟΣ
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή