Στις 4 Φεβρουαρίου εκλογές στην ΕΠΣ Ευβοίας, υποψήφιος ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου

Print Friendly, PDF & Email

Στις 4 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση.

Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ Εύβοιας, στις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο “Λούσυ”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης έχει ήδη καταρτίσει το σχετικό ψηφοδέλτιο, το οποίο αποτελείται από 27 άτομα κι αναμένεται να κατατεθεί την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.

Από το περιβάλλον του λέγεται πως δεν υπάρχει θέμα απαγόρευσης του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, ούτε κάποια άλλος περιορισμός να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, καθώς δεν έχει τελεσιδικήσει κάποια απόφαση κι ως εκ τούτου ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου έχει “καθαρό” το ποινικό του μητρώο.

Αντίθετα ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣΕ και δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές λόγω του προεκλογικού αγώνα για τον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξει άλλο ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει την ηγεσία του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, καθώς μέχρι σήμερα κάποιοι παράγοντες που προσπάθησαν να συστήσουν ψηφοδέλτιο απέτυχαν.

Πηγή: starsports.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή