Στον Βαγγέλη Μπραουδάκη φαίνεται πως καταλήγει ο Αυγενάκης για το γραφείο Τύπου του

Print Friendly, PDF & Email

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης θα είναι κατά τα φαινόμενα ο νέος υπεύθυνος στο γραφείο τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος στο τελευταίο του blog σε γνωστή στοιχηματική ιστοσελίδα που συνεργάζεται είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την αποχώρησή του για να αναλάβει μία θέση πρόκληση: «Δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς. Πολύ περισσότερο στους αιφνίδιους, εκείνους που δεν έχουν “ωριμάσει”. Ωστόσο, όσα φέρνει μία ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος, δεν λένε; Ε, λοιπόν, προέκυψε μια επαγγελματική πρόκληση, που -δυστυχώς- δεν αφήνει περιθώρια ενασχόλησης με οτιδήποτε άλλο, όσο ευχάριστο κι αν μου ήταν!».

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης εργαζόταν εσχάτως στην ιστοσελίδα to10.gr ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε διάφορα ραδιοφωνικά ΜΜΕ όπως το Σέντρα FM και το ΣΠΟΡ FM αλλά και τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το NovaSports, όπου ήταν παρουσιαστής του «Όποιος αντέξει» μαζί με τον Κώστα Καραπαπά. Επίσης διετέλεσε διευθυντής της εφημερίδας «GoalNews», αρθρογραφούσε στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» και είχε παρουσία σε πολλά ακόμη έντυπα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή