Την Παρασκευή (9/2) η ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΠΣ Ρεθύμνου

Print Friendly, PDF & Email

Σε γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΠΣ Ρεθύμνου, η οποία θα λάβει χώρα αύριο, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 21.30 το βράδυ στο κτήμα «Θυμέλη» στα Τρία Μοναστήρια. Η διοίκηση της Ρεθυμνιώτικης Ένωσης διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για να είναι άρτια και άψογη η βραδιά, όπου την οικογένεια του ποδοσφαίρου θα διασκεδάσει ο Μανόλης Κονταρός με το συγκρότημα του.

Στην αυριανή χοροεσπερίδα της ΕΠΣΡ την τιμητική τους θα έχουν άνθρωποι του ποδοσφαίρου, αλλά και οι Μικτές ομάδες της Ρεθυμνιώτικης Ένωσης. Τόσο τα στελέχη της πρωταθλήτριας Κρήτης, Μικτής Νέων, όσο και αυτά της δευτεραθλήτριας Κρήτης, Μικτής Παίδων θα βρεθούν στο κτήμα «Θυμέλη» και θα βραβευθούν από την ΕΠΣΡ για την εξαιρετική παρουσία και τις επιτυχίες που σημείωσαν. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΠΣΡ θα βραβευτούν και άλλες προσωπικότητες για την προσφορά τους στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο, όπως οι Στέλιος Κιαγιαδάκης, Γιώργος Κτιστάκης, Στέλιος Κοζανίδης, Γιώργος Μανωλακάκης, Κώστας Κουβάκης, Νίκος Βουτσίδης, Γιώργος Δαλέντζας. Ακόμη η ΕΠΣΡ έχει προγραμματίσει να βραβεύσει τον Τεχνικό Διευθυντή Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης ΕΠΟ, Χαράλαμπο Ζελενίτσα, αλλά και τους πρώτους σκόρερ σε Α’ και Β’ ΕΠΣΡ της αγωνιστικής περιόδου 2016-17. Πρώτος σκόρερ στην περυσινή Α’ ΕΠΣΡ είχε αναδειχθεί ο Ιμπραχίμι Ρότζεν του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου, με 29 γκολ, ενώ αντιστοίχως 1ος σκόρερ στην Β’ ΕΠΣΡ είχε αναδειχθεί ο Μανόλης Κουνδουράκης της Ασή Γωνιάς με 37 τέρματα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΕΠΣΡ για την αυριανή ετήσια χοροεσπερίδα της:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνης διοργανώνει Ετήσια Χοροεσπερίδα την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21.30 στο κέντρο «Θυμέλη» στα Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνου με τη συμμετοχή του συγκροτήματος Μανώλη Κονταρού. Στην εκδήλωση θα χορέψει ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης.
Στην εκδήλωση η Ε.Π.Σ.Ρ. θα τιμήσει πρόσωπα που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν ανεκτίμητες υπηρεσίες στο Ρεθυμνιώτικο και Ελληνικό Ποδόσφαιρο, Κρητική παράδοση και Πολιτισμό.
Στην εκδήλωση θα τιμηθούν σύσσωμα τα τμήματα (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές) της Μικτής ομάδας Νέων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και Παίδων για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Τα τιμώμενα πρόσωπα είναι:
1. Κιαγιαδάκης Στυλιανός για την προσφορά του στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο, στην Κρητική Παράδοση και Εφεδρικό Κίνημα.
2. Κτιστάκης Γεώργιος: Ποδοσφαιριστής – Προπονητής (Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Ρεθύμνου – Παράγοντας για την προσφορά του στο Ρεθυμνιώτικο Ποδόσφαιρο.
3. Κοζανίδης Στυλιανός: Ποδοσφαιριστής – Προπονητής για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
4. Μανωλακάκης Γεώργιος: Ποδοσφαιριστής – Προπονητής (Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Ρεθύμνου) για την προσφορά του στο Ρεθυμνιώτικο Ποδόσφαιρο.
5. Κουβάκης Κωνσταντίνος: Παράγοντας για την προσφορά του στο Ρεθυμνιώτικο Ποδόσφαιρο.
6. Βουτσίδης Νικόλαος: Παράγοντας για την προσφορά του στο Ρεθυμνιώτικο Ποδόσφαιρο.
7. Δαλέντζας Γεώργιος: Παράγοντας για την προσφορά του στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο.
8. Ζελενίτσας Χαράλαμπος: Τεχνικός Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης ΕΠΟ.
9. Ibrahimi Rohxens: 1ος σκόρερ Α’ Κατηγορίας (29 γκολ) ποδ/κής περιόδου 2016-2017 του σωματείου ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου.
10. Κουνδουράκης Εμμανουήλ-Σταμάτιος: 1ος σκόρερ Β’ Κατηγορίας (37 γκολ) ποδ/κής περιόδου 2016-2017 του σωματείου ΑΟ Ασή Γωνιάς».

Πηγή/Φώτο: goodnet.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή