Το πάθημα της αστυνομίας και οι φόβοι για παρουσία φιλοξενούμενων σε Αλκαζάρ και Ταύρο

Print Friendly, PDF & Email

Σε ετοιμότητα βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, οι επικεφαλής μέτρων τάξης των προγραμματισμένων για την Κυριακή 14/1 αγώνων Απόλλων Λάρισας – Άρης που θα γίνει στο Αλκαζάρ και Φωστήρας – Αιγάλεω που θα γίνει στο γήπεδο του Ταύρου για τα πρωταθλήματα της Football League και της Γ’ Εθνικής, αντίστοιχα.

Για τον αγώνα της Λάρισας έχει απαγορευθεί η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Άρη, ενώ για τον αγώνα του Ταύρου η απόφαση του υφυπουργού Γ. Βασιλειάδης κάνει λόγο για απαγόρευση εισιτηρίων στους φιλάθλους του Αιγάλεω.

Στην περίπτωση του αγώνα του Άρη και με βάση όσα συνέβησαν στον αγώνα Παναιτωλικός – ΑΕΚ, όπου παρά την απαγόρευση από τον υφυπουργό Αθλητισμού, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, φοβούνται ότι και οι φίλαθλοι του Άρη ενδέχεται να ακολουθήσουν την ίδια τακτική.

Δηλαδή να συγκεντρωθούν χωρίς διακριτικά έξω από το Αλκαζάρ να προμηθευτούν εισιτήρια για την ίδια θύρα και να εισέλθουν στο γήπεδο, στο οποίο οι παρουσία των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας θα είναι μικρή.

Για τον αγώνα Φωστήρας – Αιγάλεω η αστυνομία φοβάται μετακίνηση των φιλάθλων του Αιγάλεω ειδικότερα από τη στιγμή που είχε προηγηθεί συμφωνία των διοικήσεων των δύο ομάδων ώστε να ανοίξει γι’ αυτούς η θύρα που δίνεται στους φιλοξενούμενους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή