Τραγωδία στη Δυτική Αττική! Αυξάνονται τα θύματα από την κακοκαιρία

Print Friendly, PDF & Email

Όσο περνάει η ώρα μεγαλώνει ο αριθμός των θυμάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην περιοχή της Μάνδρας και της Ν. Περάμου Αττικής.

Η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει από πηγές της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και από το ΑΠΕ – ΜΠΕ κάνουν λόγο για αύξηση των νεκρών στους επτά, την ίδια ώρα που εξακολουθούν να υπάρχουν αγνοούμενοι, όπως ένας ηλικιωμένος από διαμέρισμα στην οδό Παπαδιαμάντη.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη Τύπου της Πυροσβεστικής, Σταυρούλα Μαλλίρη εντοπίστηκε και τέταρτος νεκρός, στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών σε χώρο επιχείρησης. Πρόκειται για έναν άντρα περίπου 50 ετών, ενώ λίγο αργότερα ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου μίλησε για πέντε νεκρούς. Το τελευταίο θύμα, είναι γυναίκα που βρέθηκε σφηνωμένη στα κάγκελα του προαύλιου xώρου του σπιτιού της στην οδό Αίαντος στη Μάνδρα!

Σε βενζινάδικο κοντά στην ίδια περιοχή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν άλλα δύο άτομα, που δεν έχουν τις αισθήσεις του.

Νωρίτερα εντοπίστηκαν νεκροί μία ηλικιωμένη γυναίκα, ένας 89χρονος άντρας κι ένας ακόμη άνδρας που παρασύρθηκε από ρέμα.

Η πρώτη εγκλωβίστηκε από τα νερά που έφτασαν σε μεγάλο ύψος εντός του σπιτιού της στην οδό Κοροπούλη, ενώ νεκρός ανασύρθηκε κι ένας ηλικιωμένος άνδρας 89 ετών, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο υπόγειο διαμέρισμα του στην οδό Αγαμέμνονος. Τα υπόλοιπα της οικογένειάς τους κατάφεραν να βγουν εγκαίρως από το σπίτι. Ο τρίτος άνδρας βρέθηκε σε επιχείρηση της Πυροσβεστικής, καθώς παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και ανασύρθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η υπεύθυνη Τύπου της Πυροσβεστικής, Σταυρούλα Μαλλίρη, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ, ανέφερε ότι υπάρχει μία ακόμη γυναίκα ηλικιωμένη τραυματισμένη από τη Μαγούλα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το πρωί, ενώ μια τρίτη έχει υποθερμία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται σε επιφυλακή και δέχονται συνεχώς κλήσεις για απεγκλωβισμό ανθρώπων, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή