«Χειρουργείο χωρίς αναισθητικό από Περράκη με αλλοπρόσαλλες αποφάσεις»

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση κατά του διαιτητή Περράκη για την παρουσία του στην ισοπαλία με τον Ηλυσιακό εξέδωσε το Αιγάλεω, κάνοντας λόγο για «χειρουργείο χωρίς αναισθητικό» με «αλλοπρόσαλλες αποφάσεις».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο ‘Σταύρος Μαυροθαλασσίτης’ και παρακολούθησαν την αναμέτρηση που έδωσε η ομάδα μας με τον Ηλυσιακό, έγιναν θεατές ενός χειρουργείου που προκάλεσε ο κ. Περρακης, χωρίς αναισθητικό.

Με αποφάσεις αλλοπρόσαλλες βγαλμένες από ένα.. νέο βιβλίο κανονισμού, ο συγκεκριμένος διαιτητής κατάφερε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα, με τις αποφάσεις του σε όλο το ματς.

Το καθαρό γκολ που ακύρωσε στην ομάδα μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, όπως και οι φορές που ο β’ βοηθός, Μέστρος (ΣΔ Λέσβος) στο α’ ημίχρονο, δεν σήκωσε το σημαιάκι του για να υποδείξει οφσάιντ τους αντίπαλους παίκτες.

Κύριοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, οφείλουμε να πάρουμε τα μέτρα μας ώστε η ομάδα μας να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς και να κατακτήσει δίκαια το πρωτάθλημα. Φροντίστε και εσείς να πράξετε αναλόγως».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή