“Όλοι το ίδιο είμαστε”…

Print Friendly, PDF & Email

Οι περίεργες ημέρες συνεχίζονται. Πολλοί εμπλεκόμενοι, περισσότεροι ενδιαφερόμενοι, διαφορετικές ατζέντες, κρυφές σκέψεις, συγκρουόμενα συμφέροντα, διπλοί ρόλοι και εύθραυστες ισορροπίες, συνθέτουν το σκηνικό και θολώνουν το τοπίο.

Σε αυτήν τη συγκυρία πράξεις που μπορούν να παρουσιαστούν ως αυτογκόλ και να θεωρηθεί ότι πλήττουν το ξεκάθαρο ηθικό πλεονέκτημα έναντι της «προηγούμενης κατάστασης», ρίχνουν νερό στο μύλο αυτών που επενδύουν στην μπαχαλοποίηση, επιθυμούν την αλλαγή των διαμορφωμένων συσχετισμών και στοχεύουν σε ρεσάλτο στο πάρκο.

Αυτών που μόλις “άλλαξαν τα πράγματα” και έχασαν τις προσβάσεις ζητούν μετ’ επιτάσεως  «ξένους στην ΚΕΔ», αλλά όταν έρχονται οι ξένοι είναι οι μόνοι που τους καταψηφίζουν.

Αυτών που φωνάζουν για τη διαιτησία και παριστάνουν τους αδικημένους, αλλά όταν αποφασίζεται η χρησιμοποίηση «πρόσθετων βοηθών διαιτητών», ως μέτρο βελτίωσης απέχουν από τη συζήτηση και την ψηφοφορία.

Αυτών που μέχρι το 2016 κατηγορούσαν όσους διαμαρτύρονταν λέγοντας ότι «δηλητηριάζουν το ποδόσφαιρο» και το 2017 έγιναν «πρωταθλητές στο δηλητήριο».

Αυτών που όταν «έλεγχαν το σύστημα» κατηγορούσαν τους… δημοσιογράφους επειδή έφερναν στη δημοσιότητα τους φακέλους με τα ύποπτα ματς που έστελνε η UEFA λέγοντας τους ότι «κάνουν κακό στο άθλημα» και «πριονίζουν το κλαδί που κάθονται» και τώρα περιμένουν να έρθει κάνας φάκελος για να σηκώσουν τα φλάμπουρα των καταγγελιών.

Αυτών που ζητούν δύο και τρεις αναβολές για τις υποθέσεις τους από τα δικαστικά όργανα, τα δικαστικά όργανα τις δίνουν και μετά στοιχίζονται πίσω από όσους κατηγορούν δικαιοσύνη ότι αργεί να βγάλει αποφάσεις.

Αυτών που περιμένουν ως Μάνα εξ’ ουρανού μια φωτογραφία στο ίδιο τραπέζι με τον Κόκκαλο ή μια βράβευση για να φωνάξουν, ακυρώνοντας την ίδια την Ιστορία τους, που βασίστηκε και χτίστηκε πάνω σε συνέργειες με συγκεκριμένα πρόσωπα, «όλοι το ίδιο είμαστε»…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή