“Οι 10 υποψήφιοι της ΑΕΚ… με τα δικαιολογητικά στα χέρια”

Print Friendly, PDF & Email

“Από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η «πλευρά της ΑΕΚ» είχε ενημερώσει τους δέκα υποψήφιους, που επρόκειτο να κατέλθουν στις εκλογές για μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και θα τύγχαναν της στήριξής της.

Τα πρόσωπα αυτά, τα ονόματα των οποίων είδαν το φως της δημοσιότητας, ετοίμασαν τα (πολλά) δικαιολογητικά που έπρεπε να καταθέσουν στην εκλογική επιτροπή της ΕΠΟ και ανέμεναν ειδοποίηση.

Όταν, όμως, έγινε η συγκέντρωση του Γκαγκάτση στη Θεσσαλονίκη παρουσία 38 ΕΠΣ, όταν ακολούθησε το μπαράζ ανακοινώσεων στήριξης στην υποψηφιότητα του από Ενώσεις που θεωρείτο ότι ανήκουν στην πλευρά της ΑΕΚ και όταν δημοσιοποιήθηκε η άρνηση του Ντογιάκου να είναι υποψήφιος πρόεδρος, τα πράγματα άλλαξαν άρδην.

Κάποιοι ζήτησαν να μην είναι υποψήφιοι. Άλλοι φέρονται να ζήτησαν «άδεια» για να βγάλουν ανακοίνωση στήριξης στον Γκαγκάτση, ακολουθώντας το ρεύμα.

Υπήρξαν, όμως, και οι «εναπομείναντες», οι οποίοι έμειναν με τα δικαιολογητικά στα χέρια και περίμεναν ειδοποίηση μέχρι την τελευταία στιγμή για το τί θα πράξουν.

Μάταια, όμως. Το τηλέφωνο δε χτύπησε ποτέ…” – Διαβάστε τη συνέχεια του “ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΥ” στο monobala.gr ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή