Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός - Παραμένει Υφυπουργός Αθλητισμού ο Αυγενάκης

Print Friendly, PDF & Email

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε, από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, τα νέα πρόσωπα και τις αλλαγές του κυβερνητικού σχήματος.

Οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα δεν επηρέασαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος διατηρεί το χαρτοφυλάκιό του.

Στα υπόλοιπα οι αλλαγές που αποφασίστηκαν από τον Πρωθυπουργό είναι οι εξής:

– Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, σε Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική.

– Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση, σε Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

– Την τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Τσακλόγου στη θέση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης.

– Την τοποθέτηση της κας Ζωής Ράπτη, βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, σε θέση Υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας.

– Την τοποθέτηση του κ. Νικόλαου Ταγαρά, βουλευτή Κορινθίας, στη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.