“Απόφαση – χαστούκι από την ΕΠΟ στους καταληψίες της ΕΠΣ Φθιώτιδας”!

Print Friendly, PDF & Email

Η “Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας” εξέδωσε ανακοίνωση περιγράφοντας σειρά αυθαιρεσιών τις οποίες διαπράττει η “ψευτοδιοίκηση Κορδολαίμη” όπως την αποκαλεί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΣ Φθιώτιδας:

Απανωτά είναι τα χτυπήματα στους καταληψίες της ΕΠΣ Φθιώτιδας, που νομίζουν πως διοικούν και εκπροσωπούν την Ένωση, ενώ δέχονται το ένα χαστούκι μετά το άλλο για κακοδιαχείριση από την μια και μπαράζ αποχωρήσεων ομάδων από την άλλη.

Συγκεκριμένα, η ψευτοδιοίκηση Κορδολέμη  προχώρησε σε κλήρωση των Πρωταθλημάτων στην Α’,  Β’ Κατηγορία και του Κυπέλλου Φθιώτιδας χωρίς την έκδοση Προκηρύξεων, δεχόμενη και τοποθετώντας αυθαίρετα και παράνομα την ομάδα του Αίολου Καρπενησίου στις κληρώσεις, χωρίς την έγκριση της ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ σήμερα απέρριψε την αίτηση για μεταγραφή της ομάδας της Ευρυτανίας στην Φθιώτιδα και ως εκ τούτου το Πρωτάθλημα στην Β’ Κατηγορία και στο Κύπελλο Φθιώτιδας τινάζονται στον αέρα.

Η αυθαιρεσία όμως των καταληψιών της Ένωσης δεν σταματά εδώ, καθώς υπάρχουν ομάδες που έχουν δηλώσει αποχώρηση από τα Πρωταθλήματα τόσο στην Α’, όσο και στην Β’ Φθιώτιδας, και δεν ιδρώνει το αυτί τους για το χάος και το μπάχαλο που θα δημιουργηθεί.

Εκεί που έβγαζαν την μία ανακοίνωση κοντά στην άλλη ξετρυπώνοντας γνωμικά και ρήσεις, τώρα σιωπούν και έχουν την ουρά στα σκέλια, ενώ δεν τίθεται καν θέμα ενημέρωσης των άλλων σωματείων-μελών της ΕΠΣΦ.

Πλέον ούτε ένα δελτίο Τύπου δεν βγαίνει προς τα έξω όπως συνήθιζαν ή ενός εγγράφου χωρίς υπογραφές, μιας και δεν νομιμοποιούνται να εκπροσωπούν την Ένωση άλλωστε.

Η παράταξή μας, «Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας», από την πρώτη στιγμή έδειξε την εμπιστοσύνη της στην ελληνική δικαιοσύνη και το ίδιο πράττει μέχρι και σήμερα, αναμένοντας τις δίκαιες αποφάσεις που θα φέρουν την  ηρεμία στο Φθιωτικό Ποδόσφαιρο.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή