“Δεν πρέπει να πάω στα δικαστήρια και να κάνω εξώδικα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία;”

Print Friendly, PDF & Email

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρόνης Παπαβραμίδης. Ο ισχυρός άνδρας του Αγροτικού Αστέρα μίλησε αναφορικά με το πλάνο που έχει για την ομάδα του Ευόσμου η οποία όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Superleague 2, ενώ σημείωσε πως ορισμένοι θέλουν να βάλουν ομάδα της αρεσκείας τους στην κατηγορία.

Αρχικά ανέφερε για την κατάσταση που επικρατεί στον Αγροτικό Αστέρα: «Μέχρι χθες έψαχνα να βρω αν υπάρχει ομάδα «Α», αλλά δεν υπάρχει τίποτα. 15 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνονται οι μεταγραφές των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και μέσα από ανακοίνωση ορίστηκε η επόμενη συνεδρίαση στις 30 Σεπτεμβρίου. Με ποιους παίκτες; Η Καβάλα και μπράβο της έχει και άλλα τμήματα και μπόρεσε να σταθεί, εμείς εδώ έχουμε μόνο τις ακαδημίες. Αν μου επιτρέψουν θα κατέβω με τις ακαδημίες και είναι σίγουρο ότι θα χάνω όλα τα παιχνίδια, αλλά θα κατέβω. Κατά 95%-97% θα υποβιβαστώ εκτός και αν κάνω τις καλύτερες μεταγραφές».

«Μήπως να αποσυρθώ και να βάλουν την ομάδα της αρεσκείας τους; Γιατί αυτό θα γίνει, έφυγαν ήδη 9 ποδοσφαιριστές και ο προπονητής. Μπορώ να πληρώνω εγώ τα συμβόλαια μέχρι τον Ιανουάριο, τι θα γίνει και να πληρώνω τα συμβόλαια; Δεν πρέπει να πάω εγώ στα δικαστήρια και να κάνω εξώδικα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία; Βάσει νομοσχεδίου η ομάδα θα πέσει δύο κατηγορίες. Σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται;».

«Πριν δύο λεπτά έστειλα μήνυμα στον κύριο Μπαλτάκο, να αφιερώσει 2 λεπτά για μία ιστορική ομάδα, αναφερόμαστε σε αυτόν γιατί είναι ο αρμόδιος και οι απόψεις διίστανται».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή