“Είναι επικίνδυνος και άσχετος με το αντικείμενο και χωρίς ίχνος ντροπής με περίσσιο θράσος μας κουνάει και το χέρι”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Κέρκυρας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με το θέμα της ύπαρξης απινιδωτών στα γήπεδα του νησιού:

“Με έκπληξη και αρκετή θυμηδία πληροφορηθήκαμε από τον τοπικό τύπο ότι ο κύριος Πρόεδρος του ΣΥΠΑΠ δήλωσε ότι (ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ή ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ), είναι να γελάει κανείς!!!!!!!

Αλήθεια από που το πληροφορήθηκε;!!!!!!

Προφανώς από το δικό μας mail που αποστείλαμε στον Πρόεδρο το ΣΥΠΑΠ με αρ.πρωτ.68/01.02.2023 και ώρα 15.22, αλλά να σοβαρευτούμε και λίγο, δηλώνουμε τα παρακάτω:

1-είναι γνωστό σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο της Κέρκυρας ότι αμέσως μετά τις εκλογές της ΕΠΣ Κέρκυρας, αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής, επισκέφθηκε την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κυρία Κράτσα και την Δήμαρχο της Κεντρικής Κέρκυρας κυρία Υδραίου, όπου και τους παρέδωσε υπομνήματά με τα προβλήματα των γηπεδικών εγκαταστάσεων καθώς επίσης και την έλλειψη και την ανάγκη να υπάρχουν απινίδωτές στα γήπεδα.

2- επίσης ύστερα από τα γνωστά τραγικά γεγονότα των θανάτων δυο ποδοσφαιριστών και την απόφαση της Εκτελεστικής της ΕΠΟ που μας υπαγορεύει ρητά την ύπαρξη απινιδωτή στα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες, επικοινωνήσαμε με τους τρεις δήμους.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας και την Παρασκευή 3 Φλεβάρη παρέδωσε τρεις (3) απινιδωτές στα γήπεδα ΑΥΛΙΩΤΩΝ, ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ και ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ.

Ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας ανταποκρίθηκε και κάλυψε με απινιδωτή το γήπεδο ΠΕΤΡΙΤΗ.

Με έγγραφο μας προς τον ΣΥΠΑΠ με αρ.πρωτ.68/01.02.2023 τον καλούσαμε να ανταποκριθεί στην ανάγκη κάλυψης των γηπέδων όπου δεν έχουν απινιδωτή.

Σήμερα 8 Φλεβάρη (μια εβδομάδα μετά) με έκπληξη διαβάσαμε ότι ποτέ δεν έλαβε αίτημα ο ΣΥΠΑΠ από την ΕΠΣ Κέρκυρας , ΜΕΓΑ ΨΕΜΜΑ, για αυταπόδεικτα στοιχεία τα οποία δίνουμε στην δημοσιότητα για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Και επειδή ο συγκεκριμένος κύριος έχει παράξει «σπουδαίο έργο» στον αθλητισμό έχουμε ζητήσει από την κυρία Δήμαρχο την οποίαν εκθέτει συνεχώς και ανεπανόρθωτα, την αντικατάστασή του.

Είναι επικίνδυνος και άσχετος με το αντικείμενο και χωρίς ίχνος ντροπής με περίσσιο θράσος μας κουνάει και το χέρι.

Ας τον μαζέψουν επιτέλους!!

«ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ»

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Κέρκυρα 9.11.2021

«   Η Εκτελεστική Επιτροπή της  ΕΠΣ Κέρκυρας συναντήθηκε χθες με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κα. Μερόπη Υδραίου, για να της εκθέσουν τα προβλήματα των γηπεδικών εγκαταστάσεων, παρακάτω είναι το υπόμνημα που της κατατέθηκε.

  -Τα σκουπίδια στοιβάζονται έξω από τα γήπεδα ένα μεγάλο ζήτημα είναι το θέμα των απινιδωτών .

Πρέπει σε κάθε γήπεδο να υπάρχει και ένα απινιδωτής ……..»

             

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κέρκυρα 7.12.2021

«Ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της  ΕΠΣ Κέρκυρας, κος Βλαχόπουλος Ιωάννης και τα μέλη της, κος Χυτήρης Χρήστος και κος Κουρσάρης Νικόλαος συναντήθηκε σήμερα 7.12.2021  με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κα. Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου,  παρουσία και του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα Αθλητισμού κο. Αρμενιάκο Ιωάννη ……

    .

   Γνωρίζουμε ότι έχετε δρομολογήσει την προμήθεια οκτώ(8) απινηδωτών για τα γήπεδα. Η χρηματοδότηση όμως καθυστερεί τραγικά.»

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή