Εθνικός Σοχού: Δεν θα θυσιαστούμε στο βωμό παρασκηνιακών συμφερόντων, να ενημερωθούν Γραμμένος και Δημητριάδης

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση για τη διαιτησία εξέδωσε ο Εθνικός Σοχού (ΕΠΣ Μακεδονίας) για το ισόπαλο 2-2 εντός έδρας με τον Ορφέα Ξάνθης, που διεξήχθη την Κυριακή (18/10) στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, ο Εθνικός Σοχού αναφέρονται στα δύο πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος τους τα οποία χαρακτήρισαν «εφευρήματα».

Αναλυτικά:

«Υστερα από δύο μόλις αγωνιστικές ο Εθνικός Σοχού έχει την αίσθηση ότι, για άγνωστους λόγους, στοχοποιήθηκε από τη διαιτησία. Θα θέλαμε να πιστέψουμε στον παράγοντα ανθρώπινο λάθος, αλλά και στατιστικά όταν μία ομάδα δέχεται σε βάρος της τρία πέναλτι σε δύο αγώνες, σκέφτεται τον παράγοντα σκοπιμότητα. Η αίσθηση αυτή γίνεται περισσότερο έντονη από τη στιγμή που κατά γενική ομολογία στον αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης τα εις βάρος μας πέναλτι ήταν εφευρήματα του διαιτητή.

Ο Εθνικός Σοχού σέβεται την ισονομία, αλλά δεν ανέχεται την αδικία και τη στοχοποίηση. Το γεγονός ότι είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία δεν σημαίνει ότι θα παίξουμε τον ρόλο του αμνού που θυσιάζεται στον βωμό παρασκηνιακών συμφερόντων. Νεοφώτιστοι είμαστε, αλλά όχι αφελείς.

Καλούμαι τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Ευάγγελο Γραμμένο και τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ κ. Σάββα Δημητριάδη να ενημερωθούν για τα όσα έγιναν στον αγώνα Εθνικού Σοχού-Ορφέα Ξάνθης προκειμένου να διαπιστώσουν ότι δεν είμαστε ούτε μυθομανείς, ούτε λαϊκιστές. Και θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι έχουν γνώσιν οι φύλακες».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή