Η Arla Protein Running Team στον Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η Arla Protein Running Team στον Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
Print Friendly, PDF & Email

Με πρωτιές και μεγάλη συμμετοχή η Arla Protein Running Team έκανε αίσθηση με την παρουσία της στο Stoiximan.gr 13ο Διεθνές Μαραθώνιο ‘Μέγας Αλέξανδρος’ που υλοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη.

Στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός στη Βόρεια Ελλάδα η Arla Protein Running Team είχε τον πρώτο Έλληνα που κέρδισε τα 10 χιλιόμετρα, τον καλύτερο Έλληνα δρομέα, Κωνσταντίνο Γκελαούζο με χρόνο 30 λεπτά και κοντά του τερμάτισε και ο Έλληνας πρωταθλητής Τριάθλου Γρηγόρης Σουβατζόγλου, που έκανε και ατομικό ρεκόρ με 35 λεπτά.

Στις γυναίκες στην 5η θέση τερμάτισε η Βάσω Παπαδοπούλου μητέρα δύο κοριτσιών και μέλος της Arla Protein Running Team στη Θεσσαλονίκη.

Πολυπληθής και ιδιαίτερα ποιοτική η Arla Protein Running Team είχε πολλές συμμετοχές σε υψηλές θέσεις σε άντρες και γυναίκες στο 10άρι και στο 5άρι. Ανάμεσα στους τερματίσαντες και ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου με χρόνο 43 λεπτά.

Στο περίπτερο του τερματισμού χιλιάδες από τους συμμετέχοντες γεύτηκαν προϊόντα Arla Protein μετά την ολοκλήρωση των αγώνων τους (Μαραθώνιος, 10άρι και 5άρι) και διαπίστωσαν πόσο σημαντική είναι η έξτρα πρωτεΐνη που προσφέρουν στον οργανισμό τους με τον πιο φυσικό τρόπο. Tα προϊόντα της σειράς Arla Protein καινοτομούν και προσφέρουν ότι καλύτερο σε όσους προσπαθούν καθημερινά για να γίνονται καλύτεροι.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή