Κραυγή αγωνίας προς Χαρδαλιά, Αυγενάκη και ΕΠΟ από τον πρόεδρο του Αετού Λουτρών

Print Friendly, PDF & Email

Με ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του Αετού Λουτρών, Νίκος Σπανός αναφέρεται στο εξοδολόγιο της διαιτησίας για τον αγώνα με την ΑΕ Πυλίου, στο πλαίσιο του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο κ. Σπανός κάνει έκκληση στους κ.κ. Χαρδαλιά και Αυγενάκη αλλά και στην ΕΠΟ προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά τα νησιωτικά σωματεία. Τονίζει πως είναι ανάγκη να επιτραπεί η είσοδος σε ποσοστό φιλάθλων στα γήπεδα και υποστηρίζει πως τα έξοδα που κλήθηκε να πληρώσει η ομάδα της Λέσβου για τους διαιτητές ξεπέρασαν τα 1580 ευρώ, ποσό δυσβάσταχτο για το σωματείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Κύριε Χαρδαλιά, κύριε Αυγενάκη, κύριοι της Ε.Π.Ο, συντελείται μια κατάφωρη αδικία εις βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ακόμη είμαστε στην αρχή!

Κύριε Χαρδαλιά, επιτρέπεις σε μια σχολική τάξη 2×3 να γίνεται μάθημα με 14-15 μαθητές,επιτρέπεις να γίνεται μάθημα μέσα σε τάξεις κοντέινερ και σε ενα ανοιχτό γήπεδο των 500 θεσεων δεν επιτρέπεις την είσοδο ούτε στα 100 άτομα με χρηση μάσκας και τήρηση αποστάσεων.

Εδω ακόμη και σε τηλεπαιχνίδια επιτρέπεις να βρίσκεται κόσμος στο στούντιο.Ο κόσμος στο γήπεδο σε πείραξε!!

Κύριε Αυγενάκη,όλα καλά με την τροπολογία,

για τις μετακινήσεις,αλλά τα ερασιτεχνικά σωματεία και ειδικά οι νησιώτικες ομάδες θέλουν περισσότερο στήριξη σε όλα τα επίπεδα!

Δώσε στους Δήμους το δικαίωμα μέσω του προϋπολογισμού τους,να δίνουν απευθείας επιχορηγήσεις στα ενεργά αθλητικά σωματεία και όχι με τη μορφή εκδηλώσεων και συνδιοργανώσεων πανηγυριών.

Τα μισά χρήματα με τις εκδηλώσεις και τα πανηγύρια χάνονται δεξιά και αριστερά !!

Κύριοι, της Ε.Π.Ο αν είναι δυνατόν να μας χρεώνουν 918,36€ αεροπορικά εισιτήρια για την μετακίνηση τους προς Μυτιλήνη και πριν μια βδομάδα 25 άτομα ταξίδεψαν στη ΧΙΟ με 660€.

Κύριοι της Ε.Π.Ο αν ειναι δυνατόν να μας χρεώνουν, δωμάτιο,(διανυκτέρευση),75€ ανά άτομο, σύνολο 225€ και η ομάδα μας στη ΧΊΟ σε πολυτελή ξενοδοχείο με πρωινό – γεύμα-δείπνο με 32€ ανά άτομο.

Κύριοι της Ε.Π.Ο αν είναι δυνατόν να μας χρεώνουν 88€ μετακίνηση με αυτοκίνητο από Μυτιλήνη προς Λουτρά,να μας χρεώνουν 40,60€ πάρκινγκ αεροδρομίου και να πληρώνουμε και τα διόδια τους.

Για ενημέρωση σας το Λεωφορείο για μετακίνηση της ομάδας μας για τρεις ημέρες και τέσσερις διαδρομές πληρώσαμε 150€.

Κύριοι της Ε.Π.Ο αν δυνατόν να πληρώνουμε τα σωματεία και παρατηρητή Διαιτησίας 60€. Γιατί τα σωματεία;;;Για ποιο λόγο;;;

Ο παρατηρητής Διαιτησίας ας πληρώνεται απευθείας απ τη Κ.Ε.Δ, ή ας πληρώνεται απ το ταμείο τους.

Αν είναι δυνατόν σε εποχές οικονομικής κρίσης και κορωνοΐου να πληρώνουμε όλα τα παραπάνω και το εξοδολόγιο να είναι σε τελικό σύνολο 1581€,χωρίς την παρουσία έστω λιγοστών φιλάθλων μας.

Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του.

Με το συμπάθιο,τι ψάχνετε ;;;;

Και πολύ καλά το σκεφτήκατε για την απόσυρση της αμοιβής του οικονομικού επόπτη αλλά καθυστερήσατε μια αγωνιστική.

Και το εξοδολογιο θα είχε και άλλα 100€ επιβάρυνση αλλά ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που βλέπουν τι γίνεται και σέβονται τον αγώνα του ερασιτέχνη παργοντα,τον καθημερινό ιδρώτα για την επιβίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Για αυτό δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω από καρδιάς τον γιατρό της ομάδας μας Γιώργο Ψάνη, που απ την πρώτη στιγμή είναι κοντά στην ομάδα μας και προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς.

Επίσης τον παρατηρητή αγώνα και συγχωριανό μας Γιώργο Μαρμαλέκα ο οποίος, επέστρεψε την αμοιβή(60€)του,στο ταμείο της ομάδας μας.

Κύριοι της Ε.Π.Ο περιμένουμε να τηρηθούν οι δεσμεύσεις σας προς τα νησιώτικα σωματεία!”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή