“Η συμπεριφορά των Πολωνών δεν ήταν η πρέπουσα – Πήγα στη συνάντηση του Μπένετ με τις ΠΑΕ για ν’ απαντήσω στον Ολυμπιακό”!

Print Friendly, PDF & Email

Ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Στ. Μάνταλος, μίλησε στη “Δίκη στο OPEN” για το τί οδήγησε τον Μπένετ στην αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών, που είχαν οριστεί στον αγώνα Άρης – ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και τον Ι. Αλαφούζο

Μεταξύ άλλων είπε: 

“Το βράδυ του Σαββάτου γύρω στις 22.30 έφτασε το αεροπλάνο. Ο κ. Διαμαντόπουλος ήταν και ο συνοδός και μου είπε ότι είχαμε ένα περιστατικό με δύο επιβάτες που διαμαρτυρήθηκαν και συνεπλάκησαν με τους διαιτητές, ήρθε η αστυνομία…

Με το χειρισμό Διαμαντόπουλου ηρέμησαν τα πράγματα. Οι επιβάτες ισχυρίστηκαν ότι οι διαιτητές ήταν μεθυσμένοι. Ο Διαμαντόπουλος επιβεβαίωσε ότι υπήρχε αναταραχή. Αφού μπήκαν στο βαν έλεγαν ότι δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά..

Ο Διαμαντόπουλος μας ανέφερε ότι η κατάστασή τους δεν είναι η πρέπουσα. Εγώ ενημέρωσα τον Μπένετ αφού με ενημέρωσε ο Διαμαντόπουλος. Την επόμενη ημέρα πήγε ο Μπένετ στο ξενοδοχείο και συζήτησαν γύρω στις 12.00. Μετά μου είπε ότι θα προβώ σε αλλαγή της διαιτητικής ομάδας γιατί δε θέλω να ρισκάρω.

Δεν καλύπτεται η απόφαση από τον κανονισμό διαιτησίας και τον ΚΑΠ. Μπορεί να έκρινε ότι μπορούσε να το κάνει όπως συμβαίνει στην Αγγλία.

Υπάρχουν πρωτοκολλημένες αιτήσεις του Άρη και της ΑΕΚ που συμφωνούν να ορίσει ο κ. Μπένετ ελληνική διαιτητική ομάδα.

Πιστεύω ότι οι διαιτητές θα έχουν πειθαρχικές επιπτώσεις. Άκουσα σε δηλώσεις του διαιτητή ότι “θέλω να τον σκοτώσω”. Αυτό δεν το λες αν είσαι σε ήρεμη κατάσταση.

Ένας διαιτητής πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του πριν κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά. Η συμπεριφορά τους ήταν προβληματική.

Είμαι αντιπρόεδρος της ΚΕΔ αλλά δεν ασχολούμαι με τους ορισμούς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Δεν είχα καμία πρόθεση να παρευρεθώ στη συνάντηση αλλά επειδή βάλλομαι από τον Ολυμπιακό, που ισχυρίζεται ότι κάνω τους ορισμούς, μου ζήτησε ο Μπένετ να είμαι παρών για να απαντήσω.

Η συμμετοχή μου στην ΚΕΔ έκανε τον Ολυμπιακό να αναφέρεται συνεχώς στο όνομά μου.

Η ανακοίνωση του κ. Αλαφούζου είναι σε κόντρα με όσα είπε στη συνάντηση των μεγάλων ΠΑΕ για τους Έλληνες διαιτητές.

Πλησιάζει η ώρα ορισμού Ελλήνων διαιτητών σε ντέρμπι.”.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή