Ο Κούγιας σε νέες περιπέτειες: “Ποδοσφαιριστές λένε ότι χτύπησε το βοηθό προπονητή, ένα ανήλικο αγόρι κι έναν ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο”

Φωτογραφία αρχείου
Print Friendly, PDF & Email

“Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η φυσούνα στη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και τον ΚΥΨΕΛΟ. Το τοπικό ντέρμπι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κορίνθου για την 3η αγωνιστική, δυστυχώς αμαυρώθηκε από έκτροπα.

Το στάδιο είχε πολύ κόσμο περίπου 700 άτομα που πήγαν να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο και να υποστηρίξουν τις δύο κορινθιακές ομάδες.

Στο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 0-0 εκτυλίχθηκε επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στη φυσούνα, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον Δημήτρη Ποτήρη, προπονητή του ΚΥΨΕΛΟΥ, στον βοηθό προπονητή και σε δύο ποδοσφαιριστές. Μάλιστα σύμφωνα με όσα λένε ποδοσφαιριστές ο Αλέξης Κούγιας χτύπησε το βοηθό προπονητή, ένα ανήλικο αγόρι, έναν 20χρονο και ένα ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο.

Μάταια προσπαθούσε ο Γιώργος Πιέτρης να συγκρατήσει τον Αλέξη Κούγια και να λήξει το επεισόδιο.

Ολα αυτά συνέβησαν αναίτια όπως καταγγέλουν οι ποδοσφαιριστές.

Αποτέλεσμα αυτού του θερμού επεισοδίου ήταν να αρνειται η ομάδα του ΚΥΨΕΛΟΥ να βγει στον αγωνιστικό χώρο για το β ημίχρονο. Εν τέλει μετά από 23′ η ομάδα μπήκε και ο αγώνας έληξε 0-0.

Η ομάδα του ΚΥΨΕΛΟΥ κατέθεσε υπόμνημα-αναφορά με αναλυτική καταγραφή του επεισοδίου, η οποία συμπεριλήφθηκε στο φύλλο αγώνος του διαιτητή κ. Μπεκιάρη.

Απογοητευμένοι δηλώνουν και φίλαθλοι του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ από τέτοιες συμπεριφορές και επεισόδια, ενώ λένε πως η ομάδα τους για 95′ δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία…

Από τον ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟ αναφέρονται τα εξής:

Μετά από έναν σκληρό αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο που θυμίζει ντέρμπι μεγάλων αντιπάλων, τελείωσε ο αγώνας 0-0. Ο Κύψελος έπαιξε με 10 παίχτες για τα τελευταία 20 λεπτά.

Όμως, χτίζουμε αθλητικό πολιτισμό και τραμπουκισμους και bullying δεν θα δεχτούμε από κανένα. Η ιστορία αυτή θα έχει συνέχεια. Όλα έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνος.

Θέλουμε να αγκαλιάσουμε τους παίχτες και προπονητές που βρήκαν το κουράγιο να συνεχίσουν το παιχνίδι και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές και προπονητές της ΠΑΣ Κόρινθος μας φιλοξένησαν όμορφα.”

ΠΗΓΗ: LOUTRAKIBLOG

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή