“Πληρώνουμε χωρίς να παίζουμε – Θα ζητήσουμε να λάβουμε μέρος σε τοπικό πρωτάθλημα της Τουρκίας”!

Print Friendly, PDF & Email

 

Ο Ορφέας Σοφικού, ομάδα της ΕΠΣ Έβρου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για τα όσα συμβαίνουν στα τοπικά προβλήματα και ξεκαθαρίζει πως αν δεν βρεθεί σύντομα λύση, θα αποταθεί στην πρεσβεία της Αδριανούπολης για συμμετάσχει σε πρωτάθλημα της Τουρκίας:

«Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα σχετικά με την πολυσυζητημένη έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, είδαμε ότι και στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ λευκός καπνός δε βγήκε αντίθετα ορίστηκε νέα μέρα για να παρθεί η απόφαση για το μέλλον τόσων χιλιάδων σωματείων της χώρας μας.

Με την υπομονή να εξαντλείται επομένως από τους παράγοντές μας μέχρι τους προπονητές και τους παίκτες μας, ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του σωματείου μας πως θα περιμένουμε μέχρι και την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου για να δούμε κάποιο φως στο τούνελ.

Στη συνέχεια θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας ξεκινώντας επίσημες συζητήσεις με τη βοήθεια της πρεσβείας στην Αδριανούπολη προκειμένου να λάβουμε μέρος σε κάποιο τοπικό κοντινό πρωτάθλημα της γείτονα χώρας όπου απέχει μόλις 37 χιλιόμετρα από την έδρα μας.

Μπορεί, ειδικά τη δεδομένη χρονική περίοδο, οι διπλωματικές σχέσεις να βρίσκονται στα άκρα λόγω των συνεχόμενων απαράδεκτων προκλήσεων τους, μπορεί η πολιτική που εφαρμόζουν στο μεταναστευτικό να είναι καθαρά υπέρ των διακινητών βοηθώντας ουσιαστικά σε ένα ατελείωτο εμπόριο ανθρωπίνων ψυχών με τις Ελληνικές Αρχές να κάνουν καθημερινή κατάθεση ψυχής για τη σωτηρία τόσων παράνομων μεταναστών, ωστόσο ως γνωστόν ο αθλητισμός ενώνει και δένει έθνη, πολιτισμούς, πατρίδες και ανθρώπους κι εμείς με γειτονικά ερασιτεχνικά σωματεία δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

Όλοι μας προσκυνούμε στη στρογγυλή θεά. Γι αυτήν ματώνουμε εργατικά και κυρίως χρηματικά από αρχές Ιούνη, με τους υπεύθυνους όπως βλέπουμε να αδιαφορούν παντελώς, μη δίνοντας καμία απολύτως σημασία στους κόπους τόσων ανθρώπων. Κύριοι της Κυβέρνησης, των Υπουργείων και της ΕΠΟ, δεν έχουμε καταλάβει ακόμη ποιος φέρνει την πραγματική ευθύνη αυτής της απραξίας σας, αφήνοντας τόσα σωματεία στο έλεος αυτής της αναμονής ωστόσο ξέρουμε ότι όλοι εσείς εκεί θα χρεωθείτε την εξόντωση πολλών σωματείων λόγω των δυσβάστακτων εξόδων χωρίς να έχουν ξεκινήσει καν οι επίσημες υποχρεώσεις τους. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ χωρίς να παίζουμε…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή