ΣΔΠ Θεσσαλονίκης: “Ανοδική η πορεία των διαιτητών στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται”

Print Friendly, PDF & Email

Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι “το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των γραφείων του η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου με θέμα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 που έχει λήξει.

Πρόεδρος της συνέλευσης (βάσει του καταστατικού) ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ιωάννης Τζίκας και πρακτικογράφοι  ο Aθ. Δημητριάδης και ο Σπ.Σιδεράς. Στον απολογισμό τονίσθηκε η δραστηριότητα του ΔΣ του Συνδέσμου για όλη τη χρονιά, αναφέρθηκαν οι αποφάσεις του ΔΣ και η συνεχής δουλειά που γίνεται για την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης στη σημερινή δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, ειδικά με τη κρίση του κορωνοϊού. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου τόνισε τη καλή παρουσία και ανοδική πορεία των αξιολογημένων και μη διαιτητών του Συνδέσμου στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται. Επίσης αναφέρθηκε στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η ΚΕΔ/ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη και στην αίθουσα του Συνδέσμου.

Είπε για τη τράπεζα αίματος του Συνδέσμου (που έχει επιτυχία στη συγκέντρωση φιαλών και αυτό πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο),  για την οικονομική ενίσχυση από το ταμείο αρωγής του Συνδέσμου διαιτητών και όχι μόνο,  για τη λειτουργία (στην αίθουσα του Συνδέσμου) σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ σχολή διαιτησίας.

Τόνισε ο Πρόεδρος τη συνεχή προσπάθεια που κάνει ο Σύνδεσμος  για  την  επιμόρφωση και εκγύμναση των διαιτητών πάντα σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας  της ΕΠΣ Μακεδονίας με τις καθιερωμένες επιμορφωτικές συγκεντρώσεις να γίνονται κάθε Δευτέρα στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου και τις προπονήσεις (δύο γυμναστές του Συνδέσμου) των διαιτητών σε Βοηθ. Καυταντζογλείου και  Μίκρα. Το κλείσιμο της χρονιάς από οικονομικής απόψεως και τηρουμένων των αναλογιών, ήταν καλό και θετικό λαμβάνοντας υπόψη μας και τη μεγάλη κρίση του κορωνοϊού (αυτό αναφέρθηκε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και τον ταμία κ. Δημήτριο  Αραμπατζή).  Τέλος ο διαιτητής και μέλος του Συνδέσμου Κυριάκος Λαζαρίδης (μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής) διάβασε τη σχετική έκθεση

          Υπήρξαν κάποιες τοποθετήσεις από διαιτητές του Συνδέσμου, ενώ στο τέλος της συνέλευσης και στην ψηφοφορία που ακολούθησε ψηφίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός          Το  ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι θα συνεχίσει την όλη προσπάθεια για μία θετική νέα χρονιά

                                                    Από το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή