Στο ίδιο έργο θεατές: Επ’ αόριστον αναβολή στη Super League 2-Την Πέμπτη συνάντηση με Αυγενάκη

Print Friendly, PDF & Email

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος: Τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ -το μόνο κανάλι που “ενδιαφέρεται” για τη Super League 2- δεν έχει υπογραφεί και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εκκρεμότητες, που υπάρχουν, αποφασίστηκε η επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος.

Παράλληλα ζητείται η συνδρομή της κυβέρνησης και γι’ αυτό κλείστηκε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, που θα γίνει την Πέμπτη 14/10 στις 14:00.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες εκκρεμότητες η Ζάκυνθος κέρδισε στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσφυγή κατά της απόφασης της ΕΕΑ, που δεν της χορήγησε πιστοποιητικό, Καβάλα και Ασπρόπυργος επιμένουν στη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, ενώ ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα προερχόμενες από την Football League, προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της ΕΙΜ να ανακαλέσει την έκδοση δελτίων ποδοσφαιριστών τους.

Η ανακοίνωση της SL2:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, αναβάλλεται η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου 2021.

Η συγκεκριμένη ομόφωνη απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη από τους εκπροσώπους των 32 ΠΑΕ, προκειμένου να υπάρξει χρόνος για τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται να γίνουν ώστε να υπάρχει βιωσιμότητα στην ομάδες, με τη μορφή που έχει πλέον αποκτήσει η κατηγορία.

Ως εκ τούτου, επιτροπή -που ορίστηκε από το Δ.Σ. και στην οποία εκτός του προεδρείου θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας, ΠΑΕ Κηφισιά κ. Πρίτσας, ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Β΄ κ. Καραπαπάς, ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β΄ κ. Παναγιωτίδης- θα ζητήσει ραντεβού με τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας, χωρίς περαιτέρω προβλήματα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή