Τι υποστηρίζουν οι οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το αιματηρό ραντεβού στα Χανιά

To σημείο του ραντεβού οπαδών - Φωτογραφία: flashnews.gr
Print Friendly, PDF & Email

Aπό ραντεβού οπαδών Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού ξεκίνησε το επεισόδιο στα Χανιά που κατέληξε στον τραυματισμό από αιχμηρό αντικείμενο 19χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του flashnews “οι διαπληκτισμοί και οι διαφωνίες έχουν ιστορικό, ωστόσο φτάσαμε στο σημείο που όλα αυτά “εξερράγησαν” με τον πλέον ακραίο τρόπο (…)

Όλα ξεκίνησαν όμως από το πάρκο που βρίσκεται στην οδό Αναξαγόρα, ακριβώς δίπλα από τα γραφεία της ΔΕΗ. Εκεί φαίνεται ότι είναι ο τόπος συνάντησης των παρεών που, είθισται (σε πολλές περιπτώσεις) να είναι οπαδοί ομάδων. (…)

Από κει και πέρα, η ιστορία είναι γνωστή. Με έναν φίλο του θύματος να μεταφέρει τον 19χρονο στο Νοσοκομείο και τρομοκρατημένος καθώς ήταν ετράπη σε φυγή.

Tι υποστήριζουν οι οπαδοί των δύο ομάδων

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα: “Στον φερόμενο ως δράστη, οπαδό του Ολυμπιακού που κατηγορείται ότι με αιχμηρό αντικείμενο κατάφερε πλήγμα στον 19χρονο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του, η εισαγγελέας άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Στους υπόλοιπους 3 συλληφθέντες της πλευράς αυτής άσκησε δίωξη για άμεση συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας. Επιπλέον και οι τέσσερις κατηγορούνται για το πλημμέλημα της συμμετοχής σε συμπλοκή.

Στην έτερη πλευρά, αυτή των οπαδών του Παναθηναϊκού, η εισαγγελέας άσκησε δίωξη για 3 πλημμεληματικές παραβάσεις, για συμπλοκή στο πλαίσιο του αθλητικού νόμου καθώς και για οπλοφορία και οπλοχρησία.

Οι κατηγορούμενοι οπαδοί του Παναθηναϊκού μεταξύ των οποίων και ο τραυματισθείς 19χρονος υποστηρίζουν ότι όχι μόνο δεν επεδίωξαν τη συμπλοκή αλλά προσπάθησαν να την αποφύγουν, προσπαθώντας να απομακρυνθούν με τα αυτοκίνητά τους, όπως όπως τουλάχιστον οι ίδιοι ισχυρίζονται εμποδίστηκαν από όχημα της άλλης ομάδας οπαδών η οποία και φέρεται να τους επιτέθηκε.

Από την άλλη πλευρά, οι τέσσερις οπαδοί του Ολυμπιακού, μεταξύ αυτών και ο φερόμενος δράστης, υποστηρίζουν ότι βρίσκονταν σε κατάσταση άμυνας σε τη διάρκεια της συμπλοκής και ότι σε αυτό το πλαίσιο επήλθε ο τραυματισμός. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι υπήρχε αριθμητική δυσαναλογία και ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν 4 και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περίπου 10.”

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή