Προς παραίτηση από την προεδρία της ΕΠΣ Εύβοιας ο Ι. Παπακωνσταντίνου

Print Friendly, PDF & Email

Βάσει του αθλητικού νόμου, έπειτα από την παραπομπή σε δίκη για κακούργημα, όσοι από τους κατηγορούμενους είναι ενεργοί στο ποδόσφαιρο ως μέλη αθλητικού σωματείου, έχουν αιρετές θέσεις και είναι μέλη οργάνων διοίκησης οφείλουν να παραιτηθούν.

Στην κατηγορία αυτήν ανήκουν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος ήδη δήλωσε ότι θα παραιτηθεί, ο πρόεδρος του Ατρόμητου καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας, Ι. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος εκτός από την κατηγορία αλλοίωσης αποτελεσμάτων αντιμετωπίζει την κατηγορία της διεύθυνσης συμμορίας κατά συναυτουργία.

Ο Παπακωνσταντίνου ήταν αναπληρωτής πρόεδρος στην ΕΠΟ, στο διάστημα που ήταν πρόεδρος ο Γ. Σαρρής και ήταν υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές της ομοσπονδίας με τo «ψηφοδέλτιο» του Γ. Καλαντζή.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι έχουν στο μεταξύ αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο κυρίως λόγω των περιοριστικών όρων που τους είχαν επιβληθεί κατά την προδικασία.

Σε εκκρεμότητα είναι το θέμα του μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Γρεβενών, Δ. Κουπτσίδη, ο οποίος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα για υπόθεση που δεν έχει σχέση με την ποδοσφαιρική του δραστηριότητα αλλά με τη θέση που κατείχε παλαιότερα ως νομάρχης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή