Βαθμολογία: Άλμα κορυφής ο Καραντώνης, “αδύναμος κρίκος” ο Κατσικογιάννης

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης
Print Friendly, PDF & Email

Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η 10η αγωνιστική της Super League 1 για τους διαιτητές αφού οι περισσότεροι βελτίωσαν τις βαθμολογίες του με τις κριτικές που έλαβαν από τους κριτές του Master REF.

Ο Καραντώνης συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις, απέσπασε 8,60 από τον Ναούμ Μιντιούρη για το ΑΕΛ – Λαμία και από τέταρτος έπιασε στη δεύτερη θέση τον Παπαπέτρου.
Αλμα για τον Γκορτσίλα, ο οποίος βαθμολογήθηκε με 8,40 από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Ξάνθη – Πανιώνιος και από τη 19η θέση πάτησε τη δεκάδα.

Βελτιωμένος και ο Τζοβάρας, τσίμπησε δύο θέσεις στη γενική κατάταξη πιάνοντας στην 13η τον διεθνή Σιδηρόπουλο με το 8,20 που έλαβε από τον Κώστα Ακρίδα για το Βόλος – Παναιτωλικός.

Τζήλος και Σκουλάς παραμένουν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, ωστόσο αμφότεροι βελτίωσαν τουλάχιστον το μέσο όρο τους με τις εμφανίσεις τους τη 10η αγωνιστική. Ο μεν Τζήλος με το 8,20 που απέσπασε από τον Ναούμ Μιντιούρη για το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, ο δε Σκουλάς με το 8,00 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για το Ολυμπιακός – Ατρόμητος.

Μοναδικός χαμένος ο Κατσικογιάννης ο οποίος σύμφωνα με τον Ηρακλή Τσίκινη αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο του αγώνα Αρης – Αστέρας Τρίπολης. Βαθμολογήθηκε λοιπόν με 7,80 και υποχώρησε 16ος ενώ μέχρι πρότινος ήταν όγδοος.

Στην κορυφή παραμένει ο Φωτιάς σε απόσταση αναπνοής από Παπαπέτρου και Καραντώνη, ενώ την τελευταία τριάδα μετά το ανέβασμα των Τζήλου, Σκουλά, συνθέτουν πλέον οι Βρέσκας, Βάτσιος και Κουμπαράκης.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τον αναλυτικό πίνακα με τις βαθμολογίες των διαιτητών με βάση τις κριτικές του Master REF.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή